Home » Snapchat » Snæpp, del 14

Snæpp, del 14

På fredag logget jeg meg av SnapChat på ubestemt tid, og her kommer derfor den foreløpige siste samlingen med bilder fra uka som har gått, gjennom SnapChat (inkludert et screenshot jeg tok, av et bilde Mari knipset fra jobb da jeg tok farvel med Jonas og Johan på torsdag, hihi!). Takk for meg!:
snapppp

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Har alltid synes du har vært fin med morsomme farger i håret, men må ærlig si at som blondine er du jo bare helt utrolig vakker! Og de blå brillene, fy så kule! Briller <3

  2. Åh :( Jeg som likte snapchat innleggene så godt, jaja, er sikker på at du finner på noe annet gøy istedet! Ansiktsutrykket ditt er forresten fantastisk på det siste bildet, hihi C:

    1. Er ikke det at jeg slutter å poste dem her, men jeg har sluttet helt med Snapchat inntil videre. Logger jeg meg på igjen, kommer jeg også til å dele bilder med dere her. Men, per idag føltes det riktig å droppe det. Kanskje for noen dager, kanskje for noen måneder, kanskje for alltid? Jeg er glad du likte dem, uansett! Hihi, takk!

    1. :-( Ynsyll! Kan godt hende jeg finner fram til SnapChat igjen en dag, men nå føles det bare riktig å droppe det. Jeg er allikevel glad du likte dem!

Kommentarer deaktivert.