Home » Hverdagsblogg » Piercingrelatert » Smykker og kjærlighet

Smykker og kjærlighet

Husker dere de nye piercingsmykkene jeg blogget om at vi hadde fått inn på Pinpoint, som jeg skulle ta bilder av og dele med dere? Vel, her er litt av dem!:

Trepluggene med blomst på (rising flower) er så fine! Og de tykkeste steinringvektene i turkis har jeg veldig lyst til å gå til innkjøp av. Åh, mye fint! Alt er til salgs på studioet eller i nettbutikken vår (husk rabattkoden MEWKID for å få 15% rabatt på det du handler!)

Kulda har virkelig kommet til Oslo, og resten av vårt langstrakte land (med snø mange steder til og med!), men idag skinner endelig sola her i hovedstaden. Jeg har litt småærender i sentrum nå på formiddagen, og jobber resten av denne fredagen, men så er det endelig helg! 26. oktober betyr jo at Åsmund og jeg har kjærestejubileum idag; ikke mindre enn 8 år og 6 måneder! Vi liker å feire halvt- og helårsdagene litt ekstra, med presanger og restaurantmiddag, og sånn blir det også denne gangen. Presangene skal dere få se seinere, og forhåpentligvis blir det restaurantmiddag i løpet av helga :-) Hurra for kjærligheten!

Har dere noen fine planer for helga? Og, har det kommet snø der dere bor enda? God helg!

Translation:
New piercing jewelry in our webshop (Pinpoint Piercing). Oslo, and the rest of Norway, has turned winter cold, and I’m looking forward to spend my weekend off work, with Åsmund. Today is our 8 years and 6 months anniversary, and that we are going to celebrate during the weekend. All you need is love, and some warm winter clothes ;-) Have a great weekend!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Her har vi fått masse snø, men idag brygger det opp til storm med regn og masse vind. Vi ska i 80-årsdag i helgen, men er fremdeles usikkert om vi kommer oss dit, siden ferge er innstilt, og veier er sperret av vogntog som har kjørt av veien. Krysser fingrene for at alt går i boks

  Må si at feiringene deres er skikkelig koselig, må nesten innføre det selv. Imorgen har vi har 3 år og 4 mnd siden vi ble samboere imorgen, og det er en av milepæler vi har for forholdet. Men i slutten av neste uke, da har vi holdt sammen i 3 år og 7 mnd ;)

 2. Gratulerer med dagen! Håper fredagskvelden blir kjempefin!
  Her i Paris er det liten sjanse for snø (saaaaavn!), men jeg har nylig kjøpt hjem-til-jul-billetter, og da skal jeg base i snøen som en unge!

 3. Hurra, Gratulere til dere begge! Håper helgen blir super fint :)
  Likte godt de turkise jeg også, den fargen er så fin! De med bartene var morsomme hihi.
  Kunne tenke meg de turkise, de med sommerfugl og de med blomsten på. Kjempe fine!

  Det var super koselig å hilse på deg i går! Lillemor syntes også det var stas, hender hun leser bloggen din sammen med meg når jeg leser. Så når jeg sa til henne at det er Ina, hun vi leser bloggen til da ble hun helt gal hihi :). Så takk for et koselig møte ! ::)

  1. Var kjempehyggelig å endelig hilse på deg (dere) også! Selv om jeg var ganske så stressa og sliten, og måtte løpe før eventet, var det riktig så hyggelig!:>

 4. Haha, jeg bare elsker bartepluggene! Må vurderes kjøpt inn til den stadig voksende samlinen min :>
  Snø har det tilogmed blitt litt av her i Tyskland! Snødde hele lørdagen, noe som er veldig utypisk.. bruker til tider å være 20 plussgrader på juleaften liksom, og snø bruker ikke legge seg før til påske! Så ble merkelig overrasket, gitt!

  Håper dere hadde en fin kjærestehelg sammen. Gratulerer med jubileumet som var :>

 5. Hm, rabattkoden har jeg brukt før, men den ville ikke fungere idag.
  Jaja, nye øresmykker ble det likevel (:

  1. Var det smykker som allerede var rabatterte du kjøpte? I så fall er det derfor det ikke fungerte, da det ikke går an å slå sammen flere rabattkoder.

 6. Det ene parret ja, Okidoki, takk for at du svarte!

  Fortsatt god jul! Er fast leser og liker bloggen din veldig godt! Er få bloggere som har så like interesser som meg selv!

  1. Da var det nok derfor ja! Bruk rabattkoden min neste gang du bestiller, og du ikke bestiller varer som allerede er rabatterte, så skal det funke :-) Å,det er veldig koselig å høre! Setter veldig stor pris på alle tilbakemeldinger her, så tusen takk for det!

Kommentarer deaktivert.