Home » Tilbakeblikk » Smugtitt fra backup’en

Smugtitt fra backup’en

2006_mewkid 2008_2009_mewkid
Haha, det er så moro å rydde opp i gamle bilder på backup’en! Da dukker gammalt gull fra en svunnen tid opp, og jeg blir sittende å mimre. Særlig mimre tilbake til våre første år sammen! Tenk at på de første bildene her, fra våren for 9 år siden, hadde vi allerede vært kjærester i ganske nøyaktig to år! Ofte snakker vi om fortiden, og om hvor mye som har skjedd på disse årene, og bildene er bare et enda støtte bevis på at mye har endret seg.

Vi føler ikke menneskene på bildene er oss; det virker så fjernt! Både at vi så ut som vi gjorde da, og at vi var de menneskene vi var da. Det blir spennende å se tilbake på bilder fra idag, omtrent ti år fram i tid. Da vil vi sikkert fortsatt kjenne på at vi er endret, både på utsiden og innsiden. Men, det er vel noe særegent med endringene en går igjennom i tenårene, hehe!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Å, dette minner meg om å lese i gamle skoledagbøker! Grøss, jeg måtte kaste fire stykker før jeg flyttet hjemmefra for tre år siden : p

    1. Hahahaha, åå, der sa du noe! Jeg skreiv også dagbok, i mange år! Vittig å lese i dem i voksen alder.

  2. Gamle bilder er det gøyeste jeg kan finne på å titte gjennom, særlig de man har glemt at man hadde! Og det bringer fram så mange minner :)

Kommentarer deaktivert.