Home » Tilbakeblikk » Smugtitt fra backup’en, del II

Smugtitt fra backup’en, del II

Da jeg postet “Smugtitt fra backup’en” for en måned siden, var det svært få tilbakemeldinger på den. Men! Statistikken på bloggen viser at det er et innlegg dere likte veldig godt (eller i alle fall klikket dere hyppig inn på!), og derfor tar jeg sjansen på å dele enda litt fra backup’en med dere. Sist var det bilder av Åsmund og meg, mens det denne gangen først og fremst er bilder av meg, og noen bilder av meg med venner, fra 2006 til 2012. Håper dere liker det!:
backup_smugtitt

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Wow, Aki! Husker jeg stalket henne og Lik (?) på Nettby for en god evighet siden. Artig å bli minnet på!

  2. weee aki <3 ho va favoritt husverten min :D hadd sekkert bodd der enno, om eg ikke hadd fått baby å fløtta heim te bygda før en periode :3

  3. Jeg liker det! :) Særlig dine gamle bilder, siden du har hatt så mange forskjellige stiler. Husker jeg også hadde sånne “Pippistrømper” som jeg kaller det (på bildet ditt øverst til høyre) :p Forøvrig må jeg si at du så litt skummel ut på bildet med de røde øyenbrynene :p

    1. Hihi, så hyggelig å høre! Ja, sånne “Pippi-strømper” er igrunn ikke så dumt. Haha, huffda! Jeg tror jeg prøvde å være litt skummel også, hehe!

  4. Hihi! Gøyt å ha bilder å se tilbake på. Skulle ønske jeg hadde flere bilder av meg selv fra ungdomstiden, men jeg haaaatet å bli fotografert, sååå… :P Tror jeg har tatt det igjen med utallige selfies, webcam- og antrekk-bilder nå i ettertid da :P

    1. Åh, ja det er kjipt..! Men, som du sier, det er bra at nåtiden blir dokumentert! For om noen år vil bildene du tar i dag, være like moro å se tilbake på!

Kommentarer deaktivert.