Home » Tanker » Smetter innom for å komme med et par kunngjøringer

Smetter innom for å komme med et par kunngjøringer

IMG_0543

Hei folkens, lenge siden sist?!
Jeg håper alt står bra til med dere? Nei, jeg nok ikke “tilbake” her inne, men jeg tenkte allikevel jeg skulle gi en liten lyd fra meg. Dere som følger meg på Snapchat (hvor jeg er svært lite aktiv, *kremt*), har nok mest sannsynlig fått med dere dette allerede, men dere andre, dere skal også bli informert. For ja, det er jo mange av dere som har fulgt meg og mitt i veldig mange år nå, og dermed også fulgt med på mine planer, drømmer, ønsker, oppturer og nedturer.

To (for meg i alle fall) spennende ting vil jeg fortelle dere. Er dere klare?!:

Jeg og Åsmund blir boende i Oslo, på ubestemt tid. Iiik!
Risør og kafédrømmen er langtifra gruset, men den er lagt på is inntil videre. Etter at vi flytta til Kampen (for snart et år siden! Som tida flyr!), har jeg for første gang siden vi flytta til Oslo sommeren 2009, trivdes skikkelig. Det tok meg et nesten et helt år å innse det, og jeg var nok kanskje psykisk lengre nede enn jeg hadde trodd, men omsider var det som en åpenbaring; Kampen føles hjemme. Oslo føles bra, og jeg trives. Ingenting er vel bedre enn det?! Da jeg innrømmet for Åsmund at jeg hadde kommet fram til at Kampen i grunn føltes som hjemme, og at jeg kanskje kunne vente litt med å flytte tilbake til Risør, ble han både rørt og glad, for han har tross alt trivdes i hovedstaden siden dag én. Heldigvis tok familie og venner (nettverket mitt er tross alt nesten utelukkende basert i Oslo!) det på mer eller mindre samme positive måten som Åsmund, og det hele var en stor lettelse for meg. Herlig! Jeg er ikke engang tretti år, det er ikke noe hast med å flytte tilbake og “settle down”, vel? Nope! Så i Oslo blir vi, på ubestemt tid. Hurra!

IMG_3504 IMG_3610

Den andre tingen jeg vil fortelle dere? Jo:

Jeg skal bli piercer!
Jepp, jeg, som aldri skulle begynne å pierce, skal starte som lærling i april. Woho! Hvorfor? Jo, fordi nå blir vi boende i Oslo, jeg trives så godt i jobben på Pinpoint, og vil gjerne fortsette å jobbe der. Som resepsjonist og daglig leder (hehe!), kjenner jeg at jeg har hatt lyst på nye utfordringer, lyst til å vokse, lære nye ting.. Og da føles det naturlig å bli piercer. For det har lokket mer og mer å stikke nåler i folk (knis), og jo mer jeg grunnet på det, jo sikrere ble jeg i min sak; jeg skal bli piercer! Jeg er så spent på å sette i gang, en herlig blanding av glede og nervøsitet. Dette blir knall, og det blir så moro å lære, vokse, og utvikle meg innen noe jeg brenner for! Hurra!

IMG_4021 IMG_4367
IMG_4739 IMG_6192 IMG_6439 IMG_7294 IMG_8523-1

Så ja, det var det jeg hadde på hjertet, som jeg ville dele med dere. Hvis dere vil følge ferden min videre, er det på Instagram (der heter jeg naturligvis Mewkid) jeg er mest aktiv, så heng dere gjerne på! Vi sees her eller der! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+