Home » Risør » Småsjåpping på en solskinnsdag

Småsjåpping på en solskinnsdag

IMG_6605

IMG_6629

IMG_6635

IMG_6631

IMG_6620

Onsdag var jeg i byen fra før det ble lyst, og til det mørknet. Besøkte mine besteforeldre, spaserte rundt i solskinnet og tittet i byens butikker. Drakk kaffi, snuste inn et vinterduftende Risør og gledet meg over julepyntede butikkvinduer. På bruktbutikken kjøpte jeg blant annet et brodert bilde av stemorsblomster, og på dyrebutikken Labb og Snute kjøpte jeg leker og godsaker til pusene. Den helt store sjåppingrunden ble det altså ikke. Men, jeg ble fornøyd, jeg! Katene også :-)

IMG_6645

IMG_6613

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det er fint med rolige handleturer av og til, og holde seg litt i utkanten av kaoset som ofte oppstår rundt jul :) Bare det å gå i Stavanger by i desember har vist seg å være lettere sagt enn gjort, hehe

    1. Ja, det er sant! Selv i en bitteliten by som Risør kan det bli julestress på denne tida av året. Tror på at det kan være lettere sagt enn gjort, hehe!

  2. Nydelige bilder! Særlig det siste. Vakkert! Ser ut som fine innkjøp også:)

Kommentarer deaktivert.