Home » Interiør » Ønskelister » Skrivebordlampejakt

Skrivebordlampejakt

Jeg ønsker meg en ny skrivebordlampe til å ha på datapulten. Den jeg bruker nå, er en gammel IKEA-lampe Åsmund hadde på barnerommet sitt, og jeg liker den ikke spesielt godt. Egentlig burde den få bo på hans pult i stede! Men da trenger jeg noe til min egen pult først, og valget heller mot den gule under her. Hva synes dere?:
lamps

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Den gule, uten tvil! Mye livligere og finere. Kikket på den fra Ikea for noen mnd siden da jeg trengte nattbordslampe, men endte opp med en rosa fra barneavdelingen, hehe. :-)

 2. Den gule er kjempefin, har sett på den selv i min søken etter skrivebordslampe! :-D herlig farge og morsomt design :-) endte til slutt opp med en i mintfarge fra ikea, som man skrur fast på pulten. Snedig! :-D

 3. Eg har ein som lignar veldig på den gule der, bare at den er rød, og har bordskrue istedenfor vanlig fot :D
  Den er frå Ellos Home, kan anbefale dei:) Men den gule var jo råkul!

  1. Det var ei annen her som også nevnte noe med en man kan skru fast i bordet. Det er ikke så dumt det, i grunn! (Gult ER kult, haha!)

 4. Absolutt den gule! Me har den i stor versjon i stova vår (ja, frå Kremmerhuset), og den livar ordentleg opp! :)

 5. Den gule lampen var sykt fresh og kul!

  Må si at ble veldig imponert over dere på Pinpoint i dag, han som piercet septumen min var så flink, hyggelig og profesjonell, også var det artig å slå av en liten prat med deg, Ina. :) Du er så koselig!

  1. Andrea! Nå søkte jeg tilbake i kommentarene, og du har jo fulgt bloggen siden nettbytida, jo!! Woooow!! Så sært (for meg?) å tenke på hvor mye du vet om meg, og har sett av mitt liv, gjennom alle de årene, mens for meg er du et navn i kommentarfeltet her, og et ansikt fra jobb. Sært, men mest av alt kjeeeempekoselig!! Jeg er så glad for at du gjorde deg til kjenne, for det betyr så utrolig mye for meg å få hilse på dere som følger bloggen, når veiene våre krysses som idag! Dessuten er det flott å høre at du ble så fornøyd (Sala er veldig flink og grei, hihi!) med opplevelsen/besøket, og at du synes jeg er koselig (aww! Takk! Det samme til deg!)! Vi sees på lørdag!

   1. Det er veldig rart å tenke på at jeg har “fulgt” livet ditt så lenge, og at det begynte med at jeg så en fargerik og fascinerende person på nettby. Haha, det var gode tider det! Synes det er så rart å si til noen at man leser bloggen dens uten å virke som en crazy fan eller en skikkelig stalker, er ikke det altså. Lover, hihi! Tuuusen takk. :) Du får ha masse lykke til (igjen!) på lørdag, så håper jeg vi sees!

    1. Haha, jepp, nettbytida var noe for seg selv! Jeg er veldig glad for at du har hengt med i svingene så lenge. Det settes stor pris på!! Neeeh, jeg har aldri synes det har vært rart eller stalkerish på den måten, når noen sier de er blogglesere. Bare veldig veldig hyggelig, og overraskende! (Det er greit om du hadde vært en crazy stalker også, altså, haha!). Mange takk for det!! Jeg er helt sikker på at vi sees, om du (dere?) dukker opp. Jeg er der jo uansett!

     1. Haha, det er godt å vite! Vi kjøpte rabatterte billetter i helgen, og dukker helt klart opp. :) Vi gleder oss masse, det virker som et bra arrangement (også er det jo et veldig viktig tema!).

 6. Den gule! Har den selv, bare i mintgrønt og herr samboer har den i gult. Har den også i gult i stor versjon i stua, så ja, jeg er fan :p

  1. Hoho, ja, da høres det ut som om du/dere er fan av den modellen, ja! Den store er sååå kul! Det blir nok til at jeg går for den gule, altså. Den er jo veldig fin!

 7. Om du skulle gå for den hvite er det jo bare å “pynte” den med spraymaling etterpå om du skulle gå lei. Bare et tips. Da kan du jo også velge farge selv. Mintgrønn kanskje? Men gult -er- jo kult…

Kommentarer deaktivert.