Home » Stas og moro » Skral Festival i Grimstad, 14.-15. juli

Skral Festival i Grimstad, 14.-15. juli

Skral_Festival_mewkid

Hurra, nå er det under en uke til jeg og Åsmund skal på Skral Festival i Grimstad, for å se blant annet Röyksopp, Aurora Aksnes og ikke minst Mew! Iiih! Jeg har fått ordnet meg pressepass, sånn at jeg får ta med kamera på festivalen, og kan knipse masse bilder for å dele med dere! Hurraaa! Det blir SÅ bra, og jeg gleder meg massemasse! Krysser fingrene for fint vær, god stemning og mye moro!

Skal noen av dere på Skral Festival? :-) Isåfall: See you there!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Heeeeei! Nå har jeg akkurat kost meg og scrollet gjennom de mange innleggene du har postet mens jeg har vært ganske fraværende de siste to ukene pga ferie. Jeg må bare gi deg skryt for hvor aktiv du er for tiden, og at innleggene dine ALLTID er gjennomførte og fine og fargerike :)

  Og så gøy med festival! Det blir ikke noe slikt på meg denne sommeren (muuu), men jeg håper på noen stjerner på konserthimmelen til høsten :)

  1. HALLOOOO! Velkommen tilbake!! Har du hatt en fin ferie?? Tuuusen takk for ros! Det er så hyggelig å høre, hihi!

   1. Ærlig fortjent, Ina :)

    Ferien har vært fantastisk! Jeg har fått sett både Nord-Norge (endelig! jeij!) og Italia, ah :) Håper det nærmer seg ferie for deg også snart?

    1. Aww, takk! Åh, Nord Norge høres så fint ut!! Jeg misunner deg både det og Italia, men jeg tror ikke jeg kunne ha byttet det mot Risørsommer så lenge vi er bosatt i Oslo. Håper du hadde det nydelig!

  1. Yaaayy!! Du får hilse på om du ser oss der! Jeg vet jo ikke hvordan du ser ut, hihi! Det blir så bra!

Kommentarer deaktivert.