Home » Innkjøp og gaver » Skjørt med blader og fargerike strømpebukser

Skjørt med blader og fargerike strømpebukser

IMG_2335 IMG_2363
Ovenfor ser dere noen saker og ting jeg handlet med meg fra Gudrun Sjödén før jobb på mandag. Det ble en god del, hihi! To skjørt med blader på (det ene i svart! Dette året er tydeligvis til for å pushe grenser og å trå utenfor komfortsonen, altså!), et nydelig sjal i lin og bomull, to pakker med strømpebukser og en lysegrønn, superbehagelig trikotkjole. Sistnevnte gleder jeg meg skikkelig til å ta i bruk i varmt vår- og sommervær!
Hva synes dere om innkjøpene? Hva var det siste dere kjøpte til garderoben? 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg kjøpte nylig tunikaen “April” fra din favorittdesigner G Sjödén :-) Den er så fin og behagelig å ha på! Det var også en hyggelig handel i butikken ved Grensen, før jeg gikk innom Kremmerhuset, butikken ved siden av, hvor det alltid lukter så utrolig godt … De grønn-gule fargene du kjøpte var nydelige – nå er det vår! :-)

  1. Den er fin! Regner med at du er fornøyd med kjøpet? En tur på Kremmerhuset skulle jeg også ha vært, faktisk. Det får bli snart! Takk, jepp, hurra, endelig!

 2. Jag har också kjolen och strumpbyxorna, gillar verkligen falet i den kjolen så har flera färger ;)
  Shoppade senast idag, från Gudruns webbutik, det blev ett par leggings och en plommonlila trikåklänning, perfekt till sommaren.
  Vet inte om ni i Norge fick preeviewa höstkollektionen, men den ser jag verkligen fram emot, så mycket fina saker!

  1. Helt enig! Jeg så at den fantes i rosa også….HMMmmmm! Å, plommelilla er en veldig fin farge. Det blir sikkert supert! Mye mulig vi har det, men jeg har ikke. Iiik, nå ble jeg spent! Våren og sommeren byr alltid på mest Gudrun-klær i “mine farger”, men de siste årene har ikke høsten eller vinteren skuffet heller. Spennende!

 3. FINT! gudrun lagar så mykje fint!! Eg kjøpte meg ei bukse og ein SVART kjole! Svart er basisfargen min, har alltid på noko svart, også fargar i tillegg, hehe:)

  1. Helt enig! Så fine snitt, farger, stoff og print. Masse finfint basis, og masse flott og annerledes. Det er sikkert fine plagg du har kjøpt!

  1. Iiik! Skjønner jeg godt at du gjør, i alle fall nå som butikken bugner av farger! Tusen takk, jeg gleder meg til å innvie alt!

 4. Iiih, så fine saker! Det er en viss fare for at vi kommer til å troppe opp i samme skjørt og kjole en dag vi møtes, altså. Men kanskje ikke i heeelt samme farger, så da får det gå ;)

 5. Å, kan du ikke bare ta et bilde av klesskapet ditt en dag? Jeg tipper det ser utrolig flott og fargerikt ut!

 6. Så fine ting! Fargerikt og flott <3 Veldig deg ja :)
  Det siste jeg kjøpte var i England, var der for ikke lenge siden, og shoppet vilt på Primark bl.a Haha! :D

 7. Har alltid digga stilen din, og blir inspirert til å mixe opp min egen look selv om vi er heeeeelt forskjellige i klesveien ^^
  Det siste jeg kjøpte var en lang, sommerlig “witchy fashion” kjole og min aller første crop-top. Har aldri likt sånne topper og er ikke så glad i puddingdelen min foran, men bestemte meg for at livet blir kjedelig om sånt skal ha så himla mye å si ! xD

 8. Det sorte skjørtet ser veldig fint ut! :D *highfive for å trø ut av komfortsonen*. Det siste jeg husker at jeg kjøpte til garderoben er en gul/sennepsgul/guloransj croptop fra Monki, ganske sikker på at den skal bli brukt mye i sommer! (:

Kommentarer deaktivert.