Home » Risør » Skjærtorsdagen min var sånn her:

Skjærtorsdagen min var sånn her:

Reiste til svigers på formiddagen. Der var Åsmund og bebipusen deres, Desoto. Han er ganske så lik Dexter og Kass, men det er ikke så rart. Han er jo tross alt bror av Dexter, og sønn av Kass. Søt er han uansett!:

Det ble spist god middag, pratet og hatt det fint ilag:

Åsmund og jeg var i galleriet til hans stefar og kikket også. Ole Morten er nemlig keramiker, og lager kunst og bruksgjenstander i fleng. Galleriet ligger der de bor, og er koblet sammen med verkstedet hans. Veldig praktisk! I galleriet var det mye fint, som for eksempel store skulpturer:

Drammeglass og kanner:

Enda flere kanner av diverse slag, boller og tekopper:

Den runde tepotta fylt til randen med rykende varm te hadde nok ikke blitt feil, vel:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Den kjolen du har på deg i headeren er bare så sinnsykt fin til deg! Jeg mister pusten litt hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din! :)

  2. Jeg blir så glad av alle kattebildene du deler med oss! Sånne gåsunger er skikkelig morsomme, forresten. Risør virker å være fullt av små, sjarmerende steder – ikke rart du koser deg der! Fortsatt god påskesøndag!

Kommentarer deaktivert.