Home » Risør » Skjærtorsdag 2014

Skjærtorsdag 2014

Påske betyr familiesammenkomster her i huset, og i ettermiddag kom mormor, bestefar, min onkel og Åsmund på middag, kaffi og kake. Med min søster inkludert var vi i alt åtte stykker samlet, pluss de to pusene såklart, og det var riktig så trivelig! Småsuppe til middag (det vil si grønnsaksuppe på meg), og kaffi med nylaget appelsinkake og suksesskake til dessert. Nam! Mamma hadde dekket påskefint bord:
IMG_6351

Appelsinkaka er verdens beste! Oppskriften har jeg postet her tidligere, forresten. Klikk her for å se den:
IMG_6303

Quiz, prat og mer kos fylte resten av selskapet, før gjestene takket for seg etter flere fine timer.
IMG_6228

Håper dere har hatt en fin Skjærtorsdag! Har dere fylt den med noe stas? 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja:)! Åå, så moro! Kjendis og alt! :D hvem av dem er deg da? :) å komme på trykk i avisa er stas!

 1. Å, så fint påskebord! :-)

  Fin skjærtorsdag, ja. I Nord-Tyskland er visst ikkje skjærtorsdag helligdag, så eg måtte på universitetet, eg. Men det var eigentleg ganske fint likevel. Hadde ei kjempespannande førelesing om teiknspråk, og kvelden brukte eg på å lese påskekrim og drikke grøn te :-)

  1. Mamma takker så masse! :-D Så kjedelig at det ikke var fri. Men! Spennende forelesning, påskekrim og te er vel ikke dumt det heller. God påskefredag!

 2. Jeg sitter i midten (Maren Charlotte Berntsen) på bilde nr. 7 :) Liker ikke å bli tatt bilde av egentlig, men litt moro da :D Laget mitt kom på andre plass ^^

  1. Aha! Haha, da jeg så bildene på mobilen da jeg svarte deg sist, fikk jeg ikke opp bildetekstene. Pluss at den sa at bilde nummer 7 var det som egentlig er bilde nummer 8! Fikk derfor ikke til å stemme at de som viser seg å hete Mona og Kari Anne kunne være deg, i forhold til hvor gammel du har skrevet at du er.. Haha, vittig! Men nååå fant jeg deg :-)! Moro! Er heller ikke så glad i å bli tatt bilder av i sånne settinger.. Men! Gøy med publisitet, juhu! Gratulerer med andreplassen!

 3. Skjønner :) Kari Anne er faktisk moren min og alle sier vi ligner, så er vel litt meg ;) Ha ha. Det var utrolig gøy :D Fjerde året mitt med quiz og det vil jeg fortsette med! Blir vel snart kjendis nå :P Hi hi. Tusen takk for det ;D

Kommentarer deaktivert.