Home » I postkassa » Sponsor, Giveaway » Skinnfri multipurse

Skinnfri multipurse

–Sponset innlegg i samarbeid med GirlCode.no

Det er ingen hemmelighet at jeg er opptatt av dyras ve og vel, og at jeg derfor heller ikke bruker skinnprodukter. Derfor ble jeg veldig glad da GirlCode.no ville sende meg denne skinnfrie multipurse’n i en herlig rosafarge!:
IMG_0690

Den er både veske, clutch, og lommebok, har dobbel glidelåslomme på utsiden, og egen plass til mobilen. Innvendig har den itillegg til fire rom og en glidelåslomme i midten, samt lommer til tolv kort. Den har også en avtagbar reim til å bære rundt håndleddet. Med andre ord får alle bankkort, stempelkort, reisekort, visittkort og annet plass. Selv en leppepomade og andre småtterier har plass i denne:
IMG_0703

Hei, hei!:
IMG_0724

Girlcode.no er en liten, norsk nettbutikk, som brenner for mennesker, dyr og miljø. De er opptatt av å spre budskapet om at vi alle er gode nok, og at ingen av oss må være redde for å vise omverden hvem vi er. Med andre ord en nettbutikk etter mitt hjerte!

Dessuten er dette punkter GirlCode setter høyt:

 • Medmenneskelighet veldig viktig, og vi ønsker kun å bruke produkter produsert under forsvarlige forhold
 • Vi elsker og forguder dyr, og hos oss finner du kun dyrevennlige produkter
 • Naturen er kjær for oss, og vi ønsker å bruke så miljøvennlige produkter vi kan
 • Vi er langt fra utlærte og sier ja takk til tips på hvordan Girlcode.no kan bli en enda mer medmenneskelig, dyrevennlig og grønnere
 • Vi vil alltid bruke en liten del av inntektene på å støtte gode saker

Så!:
GirlCode har latt meg få dele en rabattkode med dere, som gir dere 100 kr avslag på multipurse’n
(den finnes også i fargene beige, khaki, mørkeblå, brun og rød, forresten!)!
Rabattkode: multi100 (varer til 13. juli)
Multipurse finner dere her :-)
(flere farger finnes nederst på linksiden)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Oi, så fin! Minner veldig om en lommebok jeg har, bare litt større. Ble litt fristet nå… forsinka bursdagsgave til meg selv? (Du skulle tatt et bilde når du holdt den, så man bedre kunne se hvor stort den er :) )

  1. Hihi, ja, ikke sant! Hvorfor ikke, hoho! Ja, det kunne jeg ha gjort (det er et sånt bilde om du klikker deg inn på linken og ser på produktbildene der)! :-)

 2. Eh, denne er jo VELDIG aktuel for meg som egentlig HATER å drasse rundt på veske, når jeg egentlig kun trenger lommebok+mobil, men ikke gidder å ha de løst. Er mobillommen stor? Har en litt stor mobil haha. Skulle dog ønske den kom i sort, men kanskje det blir en brun på meg! :D Takk for supert tips!

  1. Nice! Ja, da er den nok ganske så midt i blinken for deg! Ja, det er godt med plass i mobillomma:-D

Kommentarer deaktivert.