Home » Helgekos » Mitt Oslo » Skiftende sommervær, velduftende blomster og kaktus-te

Skiftende sommervær, velduftende blomster og kaktus-te

På søndag fikk Åsmund besøk av sin bestekamerat Kristian, og etter en liten stund med mye teknisk dataprat og diverse sånt, ble jeg superrastløs. Da passet det bra at sola tittet fram, så jeg tok meg like godt en liten søndagstur! På vei til Tøyen, gjennom Kampen park, tittet denne utsikten fram:
IMG_0432

I og med at Botanisk hage nesten har blitt naboen vår, så gikk jeg dit. Det er svært sjelden jeg har vært der aleine, men det var utrolig fint! Jeg snuste på blomster, knipset bilder, og tok alt i mitt eget tempo:
IMG_0454

Både turister og fastboende hadde tatt turen til Botanisk hage i solskinnet, og nøt varmen:
IMG_0456

Jeg slutter aldri å beundre mønsteret løvtrær lager på bakken, i det sola treffer dem. Det er så vakkert!:
IMG_0472

Hagen var, som sist besøk, skikkelig sommerfin og i full flor:
IMG_0485

I Oldemors hage beundret jeg, som vanlig, det lille lysthuset. Vi må ha lysthus, når vi får hus. Basta!:
IMG_0487

Og peonene da, som var på hell, men allikevel så nydelige:
IMG_0493

Jeg hadde lovet gutta å varte opp med te og noe attåt klokka halv tre, og fem på halv tok jeg beina på nakken og pilte hjem:
IMG_0499

Åtte minutter seinere var jeg hjemme, og heiv sammen en bringebær- og jordbærsmuldrepai, kokte kaktus-te og pisket krem, dekte på, og tada! En veldig hyggelig te-pause (som falt godt i smak hos alle som en!):
IMG_0531

Etterpå måtte Kristian reise avsted for å rekke toget sitt, og idet han satt seg på bussen til sentrum, kom pøsregnet:
IMG_0543

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei! Jeg var på pinpoint piercing på fredag og fikk endelig skaffet meg en septumpiercing! :-D Og det stemte det du sa – det var ikke vondt i det hele tatt :)) Skal absolutt anbefale dere videre. Kjempefornøyd med hele opplevelsen!

    1. Hei du! Vet du, jeg hørte ryktene av Sala (som pierca deg!), som sa du hadde vært her. Så flott at det gikk fint, og at du er fornøyd!! Takk for fint blogginnlegg også!

      1. Det har du helt rett i! Nå har vi hatt ukesvis med tungt regn eller veldig vekslende vær – typisk på denne tiden av året – så da glemmer man nesten hvor fantastisk Bergen er i sol ;)

Kommentarer deaktivert.