Home » Innkjøp og gaver » Risør » Sjette juli totusenogtolv

Sjette juli totusenogtolv

Grått og kjedelig vær hele fredag gjorde at mamma, pappa og jeg bestemte oss for å ta oss en tur til en kafé vi hadde fått anbefalt, framfor tur i skjæra! Kafeen heter Bankplassen, og ligger på Brokelandsheia i Gjerstad, Risørs nabokommune:

I tillegg til kafé med kaffi, te og litt av hvert å bite i, solgte de fine saker som dette:

Og puter som denne med sauer på!:

Vi tittet litt i andre butikker på Brokelandsheia også, og med hjem fikk jeg dette: Et kort som bare var alt for søtt til å gå ifra (sjekk de søte musene på fluesoppen!) og et kopphåndkle som jeg har planer om å bruke som bordbrikke i vårt kommende nye hjem:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja, var ikke den puta fin? Den hadde passa fint hjemme hos dere;> Hehe, det tilhører vår dialekt å si kaffi, så det må til:-D

 1. Så fantastisk søt kafé! Så fine funn du har gjort i det siste – det blir gøy å se når alt har fått sin plass i det nye hjemmet deres :)

  1. Ja, det er koselig med kafeer med litt sjel! Takk for det:-) Gleder meg til å finne plass til dem også, og vise det til dere!

 2. Det så ut som et interessant sted! Alltid kjekt å benytte anledningen til å hygge seg inne når det er grått ute – og det ser ut til at vi får mange slike muligheter i sommer, om vi skal tro værmeldingen…
  Så fine bruktfunn, forresten! Du ser dessuten ut som en gudinne på badebildet for tredje siste innlegg. Du er smekker, hoho!

  1. Tror du kunne likt deg der, Synne! Ja, værmeldinga for resten av sommeren lover ikke godt.. Men, vi får bare nyte de få soldagene så best vi kan! Mangetusentakk, hoho:-D

 3. For en koselig kafè! Liker at det var så mye spennende ting og tang der<3 Søtt kort og håndkle også! Håper du koser deg i regnet, om det regner hos deg også;)

  1. Her har vi bare hatt bittelitt regn idag, ellers har det ikke regna (ser det er mye regn på Østlandet!). Håper DU koser deg i regnet<3!

 4. Det kortet må være det søteste jeg noen gang har sett! Skjønner godt at du ikke klarte å gå ifra det ;)

Kommentarer deaktivert.