Home » Helgekos » Interiør » Siste sjau, og ca klart for foto og visning

Siste sjau, og ca klart for foto og visning

I morges slumret jeg i en halvtime, og det er egentlig veldig ulikt meg, som alltid spretter opp av senga i det vekkerklokka ringer. Grunnen? Vel, både Åsmund og jeg er ganske utkjørte etter å ha brukt lørdag og søndag på den siste finpussen av leiligheta!

Inkludert å fikse opp på terrassen, som bar sterkt  preg av at den hadde stått ubrukt så veldig lenge: golvet var omtrent helt brunt, dekket av løv og sånn bøss som bjørka slipper om høsten, fuglebæsj (som takk for at vi har matet dem i vinter, såklart!), og eksosstøv. Vi visste at terrassegolvet egentlig var både lyst og fint, og satte igang med å lete det fram. Først med å feie opp alt løv og bøss, og deretter å vaske og skure intet mindre enn fire omganger med rent såpevann! Det sier kanskje litt om hvor gromøkkete det var?

Vi pusset vinduene, vasket karmene, vasket gelenderet, pusset glasset, renset ut av terrassekassa, vasket kantene på den, og vasket av alt i hylla vi har stående der. Så fant vi fram det lille kafésettet (de store terrassemøblene er trygt plassert på oppbevaringslageret!), og styla dem med puter og pledd. Det eneste som gjenstår nå, er noen påskeliljer som jeg skal gå til innkjøp av etter jobb idag. Ble det ikke fint?:
IMG_3653
Inne fikk vi både rydda og styla, badet ble skurt fra tak til golv, alt av søppelsekker ble kastet, og alt som ikke behøver å stå framme, ble pent og ryddig plassert inn i boden. Etter at disse bildene ble knipset, støvsugde vi hele kåken grundig, pusset vinduene fra innsiden, skurte kjøkkenvask og komfyr, vasket av vegger, dørkarmer og lister, tørket støv, og vasket golvet. Til og med plantene fikk tørket av bladene sine!:
IMG_3656
Som sagt er det kun noen påskeliljer til terrassen, samt et par blomsterbuketter til å sette på bordene her inne, som mangler, og det kjøper jeg i ettermiddag. Ellers er det helt klart til fotograferingen i morgen, og jeg er skikkelig spent på å se hvordan bildene blir i annonsen! Det blir rart å se hjemmet vårt gjennom de siste (nesten) fire årene ligge ute på nett sånn som det. IIiik!
IMG_3662
Da vi igår var ferdig med siste sjau, satte vi oss utslitt ned foran hver vår data, og bestilte mat levert på døra. Jeg så serier og filmer, Åsmund spilte dataspill, og så la vi oss til å sove ekstra tidlig:
IMG_3685

Idag trengs det kaffi, og jeg gleder meg til morgendagen (med fotografering og takstmann) er overstått. Da blir det en fortjent pause og ferie med påske og det hele (enda vi sikkert ikke greier å slappe helt av, og la være å tenke på flytting!), før det er duket for visning i begynnelsen av april. Jeg er så nervøs og spent og alt på en gang, for hvordan alt kommer til å gå! Får vi solgt fort, får vi en grei pris for den, og får vi oss et nytt hjem kjapt? Vil vi måtte dra på mange visninger, delta i mange budrunder, eller vil vi treffe blink tidlig i prosessen? Vil vi være flyttet inn i vårt nye hjem allerede før mai, eller ikke? Hvor blir det nye hjemmet, hva blir vårt nye nærområde, hvordan vil det se ut? Tiden vil vise :-) Inntil da år vi bare fantasere, drømme, gruble, og håpe, med kryssede fingre!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Iiih, takk! Det har vært litt av en jobb, og så gjenstår det jo enda mer idet vi faktisk flytter. Haha! Tusen takk for krydrede fingre og tær (det tenger vi!)!

  1. Lykke til i prosessen!Har nettop kjøpt leilighet selv og det er så morsomt!Vi fant drømmekåken på 5. Visning og fikk den etter en nervepirrende budrunde:)

    1. Tusen takk! Grattis med nytt hjem til dere :-) Herlig å finne der så fort, og at den ble deres! Krysser fingrene for at vi er like heldige!

Kommentarer deaktivert.