Home » Catlady » Risør » Siste rest av minihøstferien i Risør

Siste rest av minihøstferien i Risør

IMG_1046 IMG_1146 IMG_1198 IMG_1214 IMG_1194
Jeg er tilbake i Oslo! Med en ekstra fridag som ikke var planlagt, ble det virkelig en flott minihøstferie! Mandagen brukte jeg på sykkeltur, besøk hos besteforeldrene mine, en tur i skog og mark, et langt Lushbad og hygge med mamma og pappa. Pluss maaaasse pusekos, såklart! Fiiin dag!

Idag, tirsdag, reiste jeg tidlig avsted til sentrum, besøkte besteforeldrene mine igjen, gikk en liten titterunde på byen med mormor, og så suste jeg avsted med bussen tilbake til Oslo. Det var så himla godt og etterlengtet med Risør-turen nå, at dere aner ikke. Åh<3! Håper dere har en fin uke!
IMG_1174

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+