Home » Risør » Siste påskeinnlegg for i år, kors på halsen

Siste påskeinnlegg for i år, kors på halsen

Påska har vart lenge her på bloggen, gitt! Hoho! Vel, jeg tok så masse bilder i ferien (fikk endelig fotogleden tilbake!!), og jeg ville så gjerne dele dem med dere:-) Etter at Åsmund og jeg kom tilbake til Oslo fra påskeferien har derimot ting gått veldig i ett, og jeg har ikke hatt så mye overskudd (eller tid) til å sitte timevis foran dataen med bilderedigering (var tungt å komme tilbake til hverdagen, ja). Derfor har påskeinnleggene kommet litt i pøljer, og dette er det siste for denne gang. Jeg lover!

Påskepynt er noe av det koseligste jeg vet når det kommer til påske; hos mamma og pappa, og hos mormor og bestefar, var det påskepynta, med pynt jeg kan huske fra jeg var barn. Så mye koselig, bare se!:

Bebipusen Dexter sover i ettermiddagssola. Åh, så fin han er (han er strengt tatt ikke påskepynt, men)!:
IMG_2827

Påskeliljer! Må til når våren er på plass:
IMG_2618

Kjøkkenbenken hos mamma og pappa hadde fått en kylling i eggbollen, og kopphåndkle med egg på:
IMG_2639

Brodert påskeduk på stuebordet under en av påskens festlige sammenkomster. Denne er så nydelig!:
IMG_2831

Påskeegg! Det gule i keramikk laget mamma og pappa til meg (min storesøster har et i blått) da jeg var åtte år. I det har det bodd mye godis opp igjennom påskene! Legg merke til at kula på toppen av egget skal forestille en kaninhale, hihi! Egget med kaninene fikk jeg av filletante og filleonkel i år:
IMG_2851

Hos besteforeldrene mine hadde mormor pyntet med alt mulig fint:
IMG_2883

Elsker disse trehønene og -hanene!
IMG_2876

Mer nostalgisk påskepynt hos mormor og bestefar:
IMG_2879

IMG_2887

IMG_2892

Den gule høna er min, og legger et sjokoladeegg hver gang vi er på besøk hos besteforeldrene mine i påska. Den hvite i bakgrunnen er søstra mi sin, og de tre andre er mamma, pappa og min onkel sine. Superkoselig tradisjon!:
IMG_2894

Egg jeg og storesøstra mi malte da vi var små. Sjarmis!:
IMG_2898

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så koseleg! Vi pleier eigentleg ikkje feire påske noko spesielt, men når eg ser dine bilder skulle eg ønska vi gjorde det :-)

  1. Ikke sant? Jeg er veldig glad i påska, for vi har hyggelige familietradisjoner knyttet til den, og pynter alltid koselig. På mange måter liker jeg påska litt bedre enn jula (hilsen en som elsker jul, hehe!)!

 2. Så mye fint! Og syns jeg pusen gjorde seg fint som påskepynt med det gule klede ;D Det er godt å høre at fotogleden er tilbake -for den gir oss andre så mye glede også. Og jeg elsker at du deler vårbildene dine -her i bartebyen er det fortsatt en del snø, så det lengtes langt etter våren, men jeg skjønner at den er på veg når jeg titter på bildene dine ^.^

  1. Enig! Hihi! Tusen takk for det, det var veldig koselig å høre, Anne Heidi! Våren er rett rundt hjørnet, bare vent å se :-D

 3. Det er helt greit med lang påske på bloggen, i hvert fall når du tar så fine bilder ;) På mandag handla du i kassa mi på Meny, forresten :) Jeg burde selvfølgelig ha sagt noe, jeg ble bare litt overraska da du plutselig var der, og jeg hadde sikkert blitt litt flau om jeg skulle begynne å bable om at jeg leser og liker bloggen din foran resten av køen :P Er litt pinglete av meg, hehe.

  1. Takk for bilderos! Hoho, så artig! Var ute på lunsjhandling for jobb:-) Er ofte innom den Meny’en ellers også, så du får hukke tak i meg om du skulle se meg der igjen, så jeg får hilst skikkelig på deg!

 4. Åh, de trehønene og -hanene var så utrolig fine!
  Håper forresten ikke det er alt for tungt å komme tilbake til hverdagen. Selv merker jeg i hvert fall at det hjelper med lengre dager og mildere vær, og jeg synes du “høres” litt mer sprudlende ut igjen ^^

  1. Ikke sant de er? Så søte:> Ja, det hjelper godt på med lysere dager og mildere vær, men det er allikevel mye som skjer på mange fronter just nå, så litt tungt er det. Men, langt ifra som det var, så jeg kan vel ikke klage:-)!

Kommentarer deaktivert.