Home » Reiser » Siste kveld i Paris, og en oppsummering

Siste kveld i Paris, og en oppsummering

Mandag kveld var vår siste kveld i Paris, og vi markerte det med herlige franske godsaker på hotellrommet:
IMG_1887
I forkant av turen vår, hadde jeg veldig lave forventninger i forhold til hvordan byen kom til å være, og hadde ærlig talt ikke trodd den kom til å være noe særlig for meg, annet enn et spennende storbybesøk (som jo aldri er feil!). Nå i etterkant sitter jeg (vi, egentlig) igjen med et veldig positivt inntrykk av byen. Der vi før avreise snakket om “Paris er liksom noe vi besøker nå, og så har vi gjort dét”, snakker vi nå om “neste gang så..”. Det er koselig, det!

Hotellet var helt perfekt for oss, og vi er så glade for at vi spaserte så mye rundt. På den måten fikk vi samle så mange inntrykk som overhode mulig, oppleve og oppdage. Vi lirket av oss franske fraser, observerte drøssevis med Parisere i stripete gensere og med en baguett under armen (seriøst, jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi så det! Stereotypene lever, altså!), prøvde nye smaker og gikk i nye gater.

Vi kjente begge på en forelskelsesrus og glede over å være der sammen med hverandre, og det kom ganske overraskende på: At vi, som ikke er noe særlig til romantikere i det hele tatt, lot oss selv falle inn i klisjeen om den romantiske Paristuren!

Ved neste Paristur (ja, for det blir nok ikke med denne ene, nei!) skal vi se innsiden av Notre Dame, opp i Eiffeltårnet, besøke katakombene og reise på ukedager hvor butikkene holder åpent (=shopping!). Planene er klare, med andre ord! Hurra for en vellykket tur!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, ingenting er jo bedre enn å bli positivt overrasket over et sted! :) Koselig å se hvor mye dere har kost dere med hverandre og kjærleiken <3

  1. Helt enig! Så koselig å høre at du har likt innleggene fra turen vår. Det setter jeg stor pris på, så tusen takk! God helg!

 2. Det er så gøy å bli positivt overrasket! Selv har jeg blitt veldig glad i Praha. Vet egentlig ikke så mye om byen, bare at jeg liker den veldig godt. Det blir bare bedre og bedre for hvert besøk!

  Paris Open (karate) arrangeres hver januar, men jeg skulle gjerne ha besøkt Paris på et annet tidspunkt av året også – våren virker ganske ideelt!

  1. Enig! Har vært i Praha engang, og jeg synes byen var kjempefin! Skjønner godt at du liker deg der, ja. Oh, ja, da skjønner jeg at et Parisbesøk i varmere vær kan friste!

  1. Ååå, tusen takk for det! Det er så hyggelig å høre at du har satt pris på postene derfra! Tusen takk!

 3. Så intenst fint å lese, Ina! Jeg er så glad for at dere trivdes i byen og hadde en vellykket, romantisk tur!

  1. Hihi, tusen takk fine deg! Jeg er også veldig glad for det (naturligvis). Det frister absolutt til gjentakelse, og jeg skjønner at du er glad i byen, hoho!

 4. Åh, velkommen hjem igjen! Så koselig å se hvordan dere har kost dere :)

  Til noe annet. Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om det å ikke ha utdannelse og hvordan det var for deg å komme deg ut i jobb? :)

 5. Så moro at dere ble så positivt overrasket! Neste gang kan jeg anbefale en tur innom Sainte Chapelle også, den ligger like ved Notre Dame, og har de vakreste glassmaleriene jeg har sett.

 6. Så gøy at det ble bedre enn forventet. Jeg føler fremdeles at jeg skylder Paris en sjanse til – jeg var ikke helt frelst da jeg var på besøk der… Kanskje jeg bare hadde for høye forhåpninger siden det er tusen bloggposter om hvor fantastisk byen er over hele halve internett ;)

Kommentarer deaktivert.