Home » Catlady » Helgekos » Risør » Siste februarhelg i 2016

Siste februarhelg i 2016

Det har vært en skikkelig koselig og avslappende Risørhelg, i nydelig vårvær, og jeg kjenner jeg gruer meg litt ekstra for å reise tilbake til Oslo igjen. Byen blir liksom enda litt finere enn vanlig, når den våkner til liv etter vinterdvalen, fuglene synger, sola varmer og havet glitrer. Dessuten fant jeg de første snøklokkene ved Kunstparken igår, da jeg spiste lunsj der med mormor og Åsmund:
IMG_3009
Mormor bød på eplekake med krem, og kaffi til, hjemme hos henne og bestefar etterpå, og vi koste oss gløgg!:
IMG_3010
Jeg hadde syklet til byen, og syklet hjem igjen til mamma, pappa og pusene, og jeg ble så innmari glad av den turen! Å sykle er helt herlig, særlig årets aller første sykkeltur (enda jeg måtte ha på votter og godt med tøy for ikke å fryse). Hjemme på Eikli ventet pusene på meg, og de så ut til å nyte sola like mye som jeg:
IMG_3094
Så ble det en liten time i badekaret, pastamiddag og hygge med “tante” Marie på besøk på kvelden, og idag våknet jeg med kosete puser i og rundt senga:
IMG_3166

Ønsker dere alle en god søndag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, blomster! Jeg gleder meg så helt sykt til jeg ser de første små blomsterhodene titte fram her i Trondheim. Det er så deilig med vår. Vi må bare vente til regnet gir seg først…

  2. De pusene der altså <3 Jeg kjenner godt inn i hjerterota at jeg lengter mer etter våren for hver dag og jo nærmere vi kommer :)

Skriv en kommentar