Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Sponsor, Giveaway » Shards and Colour glas terrarium

Shards and Colour glas terrarium

–Sponset–
IMG_5912
Igår hentet jeg en pakke på posten som kom helt fra Ida i England. Hun lager nydelige ting i glass, og spurte for litt siden om hun kunne sende meg et av produktene sine. Klart jeg takket ja til det! Jeg elsker kreative mennesker som tør å satse på sitt eget og gå egne veier, og synes det er en sann ære å kunne få vise det fram her på bloggen, og å gi dem litt omtale.

Shards and Colour er navnet, og Ida selger noen av produktene i sin Etsy-butikk her. Hun er også flittig på å oppdatere Facebooksiden med bilder og informasjon om nylagde ting her. Håper dere har lyst til å klikke dere inn for å ta en titt! Jeg er veldig fornøyd med mitt  glassterrrarium med gulldetaljer, og funderer på om jeg kanskje skal legge fine steiner i det, eller andre små skatter? Uansett: Tusen takk Ida, og lykke til videre med det flotte arbeidet ditt!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Sånne er så fine! Men tør aldri å bestille dem selv da :P De må alltid sendes fra utlandet og derfor er jeg redd for at de blir ødelagte (spesielt de fra usa, der de er kjente for å ikke være særlig “snille” mot posten..)

  1. Takk! Ja, det skjønner jeg veldig godt. Alltid skummelt å bestille glass fra utlandet, ja! Men, der vil jo helst gå bra.

 2. Å den var nydelig:)

  Har “siklet” på slike tidligere. Liker formene!
  Men som Marleypoe skriver over her; synes også det er litt vel mye spenning når det kommer til bestilling av glassting:D!
  En dag skal jeg ta sjansen!:)

  1. Skjønner deg! De polstres veldig godt, og det vil jo helst gå bra men det er alltids litt skummelt.

 3. Jeg pakker alt jeg sender skikkelig, med masse bobleplast og revet papir, slik at jeg er sikker på at den ligger fast i boksen. Den har ikke rom til å ligge å slenge i det hele tatt.
  Om noen lurer på noe eller har spørsmål angående hva som helst, ikke vær redd for å sende meg en melding. :)

  Tusen takk for alle snille ord! :)

Kommentarer deaktivert.