Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Interiør » Septembersøndag med Ane

Septembersøndag med Ane

Søndag møtte jeg min aller beste venninne og nyetablerte hovedstadsborger, Ane, på Grünerløkka for frokost/lunsj på Café Vespa. Grillet vegetarfoccacia med mye godt på, kirsebærjuice og en kaffikopp gikk ned på høykant i den søndagstravle kafeen. Å få en oppdatering på Anes liv, samt å gi en oppdatering på mitt eget, var veldig koselig! Ekstra koselig i fine omgivelser:

Frokost-/lunsjdesserten ble ta-med-kakao fra Cocoa On The Go Go. Bananasplit med kokos, såklart!:

Ane hadde pynta seg med sommerfugl i håret:

Vi måtte også innom søndagsmarkedet på Birkelunden, hvor det alltids er mye fint å se på:

Dette forstørrelsesglasset med etui var riktig så fint! Legg merke til sangboka ved siden av, hihi!:

Videre vandret vi til vår felles hage, nemlig Botanisk Hage. Der var høsten så smått på plass:

Hjem fra markedet fikk denne heklede lille duken bli med, nesten maken til den jeg viste dere i dette innlegget. Nøyaktig en sånn jeg har vært på leiting etter! Ble altså godt fornøyd med fangsten:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. OI! men hey, der er jo den lampa jeg så på for sikkert en mnde siden som jeg ikke fant igjen på markedet for rundt to uker siden.. da vet jeg at den finnes enda! hihi :D
  Nå fikk jeg også lyst på kakao fra kakaobaren :o

  1. Hoho, du får skyndte deg dit på søndag! Kanskje du har flaks og finner den igjen? Nam, det fikk i grunn jeg også… ;>

 2. åhh, lopper! blir nok loppehelg på meg allerede neste helg. gleder meg! har noen du tips til hvor man burde gå?

  1. Jippi! Her i Oslo, kommende helg? Vel, det alleraller lureste er jo å dra på skikkelig ordentlige loppemarkeder, som de mange som arrangeres på forskjellige skoler i byen denne måneden. En fin oversikt på hva som skjer på loppefronten i nærmeste framtid finner du her: http://www.loppemarked.info/loppemarkeder.asp?WT.mc_id=loppemarked Markedet på Birkelunden er vanligvis veldig overpriset. Veldig!! Ellers finner du masse bruktbutikker på Grünerløkka (særlig Markveien). Det er vel strengt tatt det jeg kjenner til i Oslo. Håper det var til noe hjelp!

  1. Jepp, veldig koselige steder :-D Loppis er veldig koselig, i alle fall når en klarer å finne fram til skatter blant alle loppene!

 3. Fikk du mailen min, den siste? :)

  Må komme meg på noen flere loppemarkeder snart ja! Kanskje påtide og ta med folkevogna inn til hovedstaden ;)

Kommentarer deaktivert.