Home » Tanker » Selvgjort er velgjort, og borte bra, men hjemme best?

Selvgjort er velgjort, og borte bra, men hjemme best?

Risør-ferien er over for denne sommeren, og vi er trygt tilbake i Oslo. Jeg har fortsatt flust med bilder fra fine feriedager, så det blir nok litt mer Risør-glimt her inne i tida framover ;-) Uansett! Vel hjemme igjen fant jeg fram saks og barbermaskin, og ga meg selv en skikkelig sommerklipp, så jeg er fresh og klar for Las Vegas!:
IMG_1596 IMG_1597
En slags hockeysveis, kind of. Godt å få håret litt mer vekk fra ansiktet! Hva synes dere?

Om bare et par uker markerer vi at det er 7 år siden vi flytta til Oslo, og denne sommeren opplevde jeg noe merkelig. Tidligere, ved hvert eneste Risør-besøk gjennom disse snart syv åra, har jeg nemlig gruet meg innmari for å reise tilbake til Oslo, og sittet med en klump i halsen på bussturen tilbake til hovedstaden, etter endt Risør-visitt. Men, denne gangen har jeg faktisk sett fram til å komme hjem til leiligheten vår! Det er et gigantisk steg for meg, og det kjennes såååå godt! Jeg har hatt det helt fantastisk  hjemme i elskede Risør, ikke misforstå meg, men jeg kjente altså at jeg på samme tid var glad for å komme hjem til leiligheten vår også. For første gang, ever! Merkelig og fint på samme tid, og innmari godt å endelig føle meg hjemme i denne byen. Hurra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja, det føles så bra! Hehe, ja, det er nok den+området som har gjort det. Brikkene falt liksom på plass, kind of? Tusen takk!!

 1. Så fantastisk å høre at du virkelig føler på den gode “hjemfølelsen” i byen (vol2). Det tar virkelig tid.. Jeg har bodd i hovedstaden i tre år snart, og kjenner selv på en klump i magen hver gang jeg setter meg på toget tilbake.. Men hvem vet? Kanskje det har noe med ny bolig å gjøre? At du virkelig føler deg hjemme? <3 Det fortjener du kjære deg!
  BTW: Flott på håret! Nyt resten av fredagen!

  1. Jeg skjønner deg veldig godt. Og ja, jeg tror det har alt med det å gjøre, for å være ærlig. Tusen mange takk<3! Jeg håper det etterhvert blir lettere for deg også, her i "storbyen" (det gjør nok det, bare gi det tid!)! God helg til deg!

 2. Jeg er absolutt ikke godt kjent på dine hjemtrakter, så av ren nysgjerrighet: hvordan er Risørdialekten?

  1. Hehe, ja, den er svært lik østlandsk. Ta en titt på videobloggene mine, så får du høre! Vi har noen æ og a-endinger i ord, samt noen spesielle ord her og der, men ellers er det veldig likt Østlandsk.

 3. Du ble veldig fin på håret :) Og så godt at du har denne følelsen i år!! Men du bor jo på det fineste stedet i Oslo også da :D

 4. Ååå, så deilig å høre at du ikke hadde den vonde klumpen i magen denne gangen. Selv bor jeg åtte timer hjemmefra med bil, og magen vrenger seg de gangene jeg er hjemme hos mamma eller pappa og skal reise “hjem” til Stavanger. Men så tar det noen dager, også går det fint. Jeg blir nok å flytte nærmere fjellet når muligheten åpner seg, for å si det sånn :)

  1. Ja<3! Det skjønner jeg veldig, veldig godt. Og, det er da enda fint at den går bort etter noen dager, som du sier! Klem til deg!

Kommentarer deaktivert.