Home » Stas og moro » Selskap for Apo

Selskap for Apo

Hihi! Igår inviterte jeg venninner til å komme på et lite puseselskap for å hilse på, og kose med, Apo-pus. Dagtid på en ukedag er ikke lett for de fleste å få til, men både Synne, Maren, Linda og Ranveig tok turen, og jeg disket opp med te, kaffi, juice, frukt, kjeks og kake til oss:
IMG_2091

Jentene synes naturligvis det var kjempekoselig med Apo, og han på sin side synes det var minst like koselig med all oppmerksomheten fra dem. Dessuten koste vi oss skikkelig med prat og tedrikking:
IMG_2097

Nydelige norske jordbær hørte også med. Endelig er de norske jordbærene her! Mmmmm:
IMG_2103

Kaka, som ei trivelig venninne av mamma har bakt, hadde jeg i fryseren etter en Risørtur. Har liksom ikke funnet det rette tidspunktet på å servere den, men igår passet jo perfekt. Det virket det som om alle var enige om, for den ble fort borte!:
IMG_2131

Apo falt litt ekstra for Ranveig, og la seg til rette på fanget hennes for masse kos. Hihi!:
IMG_2146

IMG_2134

Maren og Synne prøvde å knipse bilder, mens de lekte med ham. Apo var sånn passe engasjert, haha!:
IMG_2156

Et veldig fint selskap for en fin pusemann, som reiser fra oss allerede på mandag! Åneiii!:
IMG_2171

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, det hørtes koselig ut :D Puseselskap, hihi! Tipper Apo var fornøyd med det :)

  1. Var veldig koselig! Hihi, han var i alle fall veldig sliten på kvelden etter mye kos, og det er jo et godt tegn!

 2. Jeg skal definitivt ha puseselskap for å feire da jeg får min egen ^^ Tusen takk for den flotte idé-en ! :D Så kjempetrivelig ut :3

 3. Haha, rumpebilde av meg. Der var jeg heldig.
  De var kjempekoselig i går! Jeg var så glad for at jeg kunne ta turen. Takk igjen for kattekos og forbilledlig oppvartning!

  1. Hehe, ja, passer til gårdagens tekstejobb, hoho! Jeg er så glad for at du kunne komme også, for det var veldig koselig! Takk for en fin stund!

  1. Takk! Jeg stortrives med å arrangere sånne hyggelige sammenkomster, og det var kjempefine gjester også, hehe!

 4. Så heldig Apo er som får feriere hos deg :-D Fant dere noen smart løsning på balkongen og balkongdør?

  1. Hihi, ja, han har kost seg masse! Nei, det ble ikke noe av. Vi kjøpte hengsler som vi monterte på døra, så det bare var en liten gløtt, men han ble så stressa av at han ikke kunne komme seg ut dit, at vi bare har helt døra lukka etter det. Blir godt å kunne lufte skikkelig igjen snart, hehe!

   1. Så hvis man skal ha en pus på fulltid de neste ti-femten årene bør man finne en annen løsning enn henglser og kroker skjønner jeg. Jeg får legge hodet i bløt, eller flytte ;) Kos deg vidre med Apo, lykke til med travle jobbeuker og gooooood sommer!
    :-)

    1. Hehe, ja, det kommer jo helt sikkert an på pusen også! Det er sikkert mange som ikke bryr seg så mye som ham, men han er ganske så nysgjerrig av seg! Håper du finner ut av noe. Iih, tusen takk for det! Veldig god sommer til deg også, og kos deg masse på jobb!

 5. Det ser så trivelig ut å kunne sitte rundt et stort bord sånn som det der! Jeg skulle ønske jeg hadde plass i leiligheten til et slikt fint selskap. Og ikke minst, til en katt. Jeg bor på tjuefire kvadrat og har prioritert svær seng og elektrisk piano.

  Hvis jeg ikke har mistet hukommelsen helt snakket jeg med Ranveig på Lush i går…? Hun ser i alle fall prikk lik ut som den vanvittig hyggelige jenta som prata med meg om farger og lavendel og hud. Du kan hilse henne og si at hun er ypperlig i jobben sin.

  Fin katt også.

  1. Det er virkelig koselig! Men, med plassmangel må en prioritere. Vi bodde jo på 28kvm i tre år, og da ble det heller ikke noe sofabord på oss. Vi nyter å ha plass til det nå! Det stemmer nok på en prikk! Lang Îhistorie, men: Ranveig leste bloggen min i noen år, så flyttet hun til samme bygg som vi bodde i og ble kunde på Lush. Der ble vi litt kjent, og da vi trengte flere ansatte anbefalte jeg henne å søke. Og vips, nå har hun jobbet på Lush i et par år (?)! Superflink i jobben og en fantastisk jente. Så hyggelig at du er enig, hihi!

 6. Åh, jeg elsker at leiligheten deres er så fargerik! En dag håper jeg også at jeg har fått til en like fargerik palett i min leilighet! Tar bare litt tid og tålmodighet for å finne de rette fargerike gjenstandene til å sprite opp i ellers ganske hvite rom!
  Gleder meg mildt sagt til se bildene fra bryllupet når det er vel overstått! :)

  1. Hoho, tusen mange takk! Så koselig at du gleder deg til bilder. Jeg gleder meg til å dele dem også!

Kommentarer deaktivert.