Home » Q&A » Seks spørsmål til dere

Seks spørsmål til dere

halp

Jepp, atter en gang strekker jeg ut en hånd og ber dere, kjære lesere, om innspill og tilbakemeldinger! Jeg føler jeg ikke har vært 110% på bloggfronten siden i sommer (og det vil jeg jo gjerne være!), så jeg håper på å få inspirasjon og tilbakemeldinger fra dere nå, slik at blogghøsten og vinteren blir ekstra bra. Sist jeg ba dere om hjelp var i våres, og da fikk jeg kjempemange fine tips og tilbakemeldinger fra dere, som virkelig boostet blogglysten og inspirasjonen, så jeg håper å noe av det samme nå. På forhånd veldig mange takk! Dere er fine!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg ønsker meg:
  – Forslag til kjøtt-erstatninger (begynner å bli litt lei av kikerter og bønner nå. hehe)
  – Tips til fine blogger
  – Bra steder å spise/drikke kaffe i Oslo på vinteren
  – Gjerne fototips (syns du er amazing på glitrende øyne)

  Jeg kommenterer ganske ofte. Haha! Og har vel hengt med her inne siden typ Blink/Nettby?! Shit ass, det er noen år nå. Jeg er stadig Stine på 22. Også ønsker jeg meg såklart å ta en kopp kaffe en gang. Hadde vært sjukt hyggelig å henge med mennesket jeg har snakka så mye med på nett i så mange år :D

  1. Ja, du er flink på kommentarfronten! Takk for finfine innspill, Stine. Førstnevnte der er noe jeg faktisk begynte på for en tid tilbake, så takk for at du minnet meg på det! Gi bare et pip, så er jeg som sagt med på kaffi altså! :-D

 2. Hei og hopp! Takk for ein kjempefin blogg, Ina. :) Vil gjerne sjå meir av både antrekksbileter (favorittantrekk, kanskje?) og kvardagsinnlegg. Og ting du teiknar, om du framleis held på! Har tidlegare også sett stor pris på dei litt meir seriøse/alvorlege innlegga som både du og Åsmund har delt (de skriv så bra begge to!).

  Tone heiter eg, er 26 år og bur i Frankrike. Hugsar ikkje heilt når ein byrja å lese bloggen din, men har vore fast lesar i alle fall 3-4 år, vil eg tru. :)

  Hald fram som du gjer! Tommel opp til deg. :)

  1. Tusen takk for fine ord, og tilbakemelding! Veldig hyggelig at du stort sett er fornøyd med sånn bloggen er! Og at du bor i Frankrike, hoho! Tommel opp tilbake til deg, for de knallfine illustrasjonene dine (måtte snoke litt!)!

 3. 1. Hva vil du se mer av på bloggen i høst/vinter?
  Liker veldig godt og vil gjerne se mer av dette:
  – Favoritt-innleggene dine, feks. favoritt te og favoritt kopper og lignende.
  – Små hverdagsoppdateringer som er lette og koselige å lese.
  – Innlegg om LUSH og sånne ting.
  – Innkjøpsinnlegg når det passer seg (:

  2. Hva vil du se mindre av på bloggen i høst/vinter?
  Hmm, kanskje mindre oppskriftsinnlegg. Personlig er jeg ikke så glad i oppskriftsinnlegg fordi jeg sjeldent prøver oppskriftene det skrives om :P

  3. Har du konkrete forslag til bloggposter?
  – Favoritt innlegg i alle farger og fasonger. Kanskje rette noen mot årstidene? Feks. favoritt høst-mat eller favoritt høst/vinter te.
  – Time for time innlegg en gang i blant.
  – Innlegg om nye produkter fra LUSH og hva du synes om dem. Som LUSH-amatør synes jeg det er utrolig gøy å lese om (:

  4. Hva skal til for at du legger igjen en kommentar?
  Det er alltid enklere når det er et enkelt spørsmål i slutten av innlegget. Jeg prøver alltid (uansett om det er spørsmål eller ikke) å kommentere så ofte jeg kan – med mindre jeg føler at jeg absolutt ikke har noe å si.

  5. Kort fortalt; hvem er du (navn, alder, bosted)?
  Jeg heter Amanda, jeg er 22år og bor på en liten øy kalt Karmøy, den grenser til byen Haugesund og ligger et sted mellom Stavanger og Bergen (:

  6. Hvor lenge har du lest bloggen?
  Jeg leste fast for mange år siden, tror jeg begynte i 2008 eller 2009 en gang. Har lest litt av og på etter den tid, men begynte å lese fast igjen i fjor :D

  1. Favoritter rettet mot årstidene var ikke dumt! Du er veldig flink til å legge igjen kommentarer, synes jeg. Tusen takk for det, det setter jeg veldig stor pris på! Og så er jeg glad for at du er tilbake igjen her inne, som fast leser. Mer Lush kommer helt sikkert nå, nå som det kommer så mye spennende og nytt! Og jeg tenkte at jeg snart burde få laget et Time for time-innlegg igjen. Tusen takk for tilbakemeldingene!

 4. 1. Jeg liker for eksempel at du tar bilder av ting i hjemmet ditt, loppiser, oppskrifter på mat og selfølgelig pusebilder! Liker egentlig veldig mye, haha! Sånn time for time-bilder er også kult.
  2.Hmm, veit ikke hva jeg vil se mindre av egentlig. haha!
  3. Du kunne forresten hatt “ukens Ina -tips” som du tipser om alt mulig rart :-) Alt fra kule instagram-kontoer til en matvare på matbutikken som er dødsgò. (Har du for eksempel smakt tutti frutti-druene som selges på¨meny? De må du smake! :D)
  4. Er som oftest inne på bloggen din på mobilen og da synes jeg det kronglette å legge inn en kommentar :o men når jeg er på pc, pleier jeg å kommentere, hehe!
  5. Michelle, 22 år fra Fredrikstad og Ulfur 3 år fra Fredrikstad (haha lol).
  6. Jeg har lest den siden krigen, haha.

  Kattehilsen fra michelle og ulfur :D

  1. Ukestips! LURT! Det noteres ned, hoho! Har ikke prøvd de druene, men det høres sannelig ut som at jeg må det! Ja, det er dessverre litt kronglete å legge igjen kommentar på mobil. Ser du bloggen i mobilversjonen? Da er det i alle fall en god del lettere, enn om du ser den i Desktop-versjon! Åååå, hils Ulfur<3 Han er fantastisk nydelig (elsker å følge dere på IG!)

 5. 1. Tips til dyrevennlige produkter, eks produkter til hår, produkter til barbering, sminke osv.
  2. Vil ikke se mindre av noe :O
  3. Vlogs (video blogs) :D
  4. kommenterer ikke så mye, men skal bli flinkere :)
  5. Jeg er Kine, blir 25 i januar :O iik vil ikke, bor i kristiansand men er fra nordens paris
  6. har lest bloggen i sikkert 4 år, hvis ikke mer

  1. Tusen takk for tilbakemeldingen, Kine! Dyrevennlig sminke noterer jeg ned (det andre du nevner bruker jeg kun fra Lush!) Jeg håper du får lyst til å legge igjen flere spor her inne framover!

 6. 1. Det jeg har lyst til å se mer av, er piercingtips. Type info om diverse piercingtyper eller anbefaling av smykker. Jeg er veldig, veldig glad i mat og oppskrifter på mat, så kanskje litt mer av det også. Og så synes jeg kanskje det har vært litt smått med antrekksposter i det siste?
  2. Det er egentlig ingenting jeg kunne tenke meg å se mindre av, tror jeg.
  3. Ikke noe mer konkret enn i spm. 1, egentlig.
  4. Jeg legger vel egentlig aldri igjen noen kommentarer, så det vet jeg ikke. Men hey, jeg legger jo igjen nå, så kanskje spørsmål til leserne gjør susen?
  5. Mitt navn er Anne. Jeg er 18 år, og bor på Gol i Hallingdal sammen med kjæresten, men er fra Hol, og er ofte der også.
  6. Jeg har lest bloggen din ca. siden bryllupet. Manillusion la ut et bilde av deg på instagram, og jeg så med en gang at du var ei skikkelig kul dame. Siden det har jeg lest bloggen omtrent hver dag.

  1. Anne! Har du sett på Pinpoint-bloggen? Der har jeg (og Christiane!) skrevet mange informative piercinginnlegg. Bloggen finner du her: http://pinpoint-piercing.blogspot.no/. Jeg kommer snaaart med et piercingsmykkeinnlegg! Ja, jeg har ikke vært så flink på antrekksinnleggene, for jeg har ærlig talt følt (og trodd) at det har vært lite interesse for dem, da det har manglet på respons. Det er ikke så lett å vite hva dere liker, og da blir ofte kommentarer (eller mangel på dem) en god indikasjon. Jeg ser jo nå, utifra tilbakemeldingene som har kommet inn, at det er flere som ønsker mer av dem, så jeg skal love å poste mer. Tusen takk for tilbakemelding, og så koselig at du fant bloggen gjennom Manillusion!

 7. 1. Oppskrifter og time for time!
  2. Jeg liker egentlig alt du skriver om for å være ærlig!
  3. Nei, fordi bloggen din er så bra som den er nå. (Håper bare på flere time for time-innlegg).
  4. Jeg er generelt sinnssykt dårlig på å legge igjen kommentarer, men jeg har kommentert her en sjelden gang, tror dette er den eneste bloggen jeg kommenterer på forresten! (Det hjelper litt at du faktisk svarer på så og si alle kommentarene du får! MEGApluss!)
  5. Camilla, 20 år, 30 min utenfor Oslo, elsker illustrert vitenskap og sjakk.
  6. Fast leser siden høsten 2009!

  1. Time for time skal bli! Det er flere som nevner det, så jeg skal prøve å få det til igjen snart! Hihi, det står her at jeg har godkjent 13 kommentarer fra deg, så det er absolutt ikke dårlig (selv om det er fordelt på en del år, hehe!). Du skal vite at hver eneste tilbakemelding jeg får her inne, er veldig verdsatt og betyr veldig mye for meg, så tommel opp for det! Takk for innspill!

 8. 1) Ønsker gjerne å se mer av time-for-time innlegg, dagens antrekk og videoblogger.

 9. 1. Mer video, jeg elsker vlogger! Helt enkle “hva har jeg gjort i dag vlogg” synes det er kos å se på på kvelden før sengetid! tihi!
  Ellers kanskje noe hverdags tips innlegg, DIY og matoppskrifter.

  2. Piercing-innlegg, da jeg ikke har noe interesse for det, men samtidig synes jeg ikke du har så mye av det her på bloggen din at det plager meg.
  Jeg har og mistet interessen for “dagen outfit” innlegg, men det gjelder alle bloggene jeg leser, så det er sjeldent jeg klikker på de. Jeg er derimot veldig glad i dagens innkjøp eller morsomme funn.

  3. Samme svar her som på spørsmål 1 og når det gjelder oppskrifter, så leser jeg nå i det siste mer og mer kake og mat bloggere, så om du har oppskrift på en kake eller noe slikt, så blir jeg helt impulsivt å sett igang å prøve den selv!

  4. Jeg var superflink før å legge igjen kommentarer så fort det var noe som ga meg ett ekstra smil, men nå selv om innlegget gir meg et smil så på et vis “glemmer” jeg å legge igjen en kommentar…. som svar på det spm er det helt tilfeldig…. dessverre :P

  5. Hei! Jeg heter Bente er 28 år (og et halvt i morgen :P) Jeg bor i Sandnessjøen, men er i fra Mo i Rana ;)

  6. Siden starten tror jeg, jeg begynte å følge deg på Nettby…. så det begynner å bli en god del år ja!

  For å si det slik, jeg har svart på slike spørsmål fra deg noen ganger før, men synes det er like kos hver gang!
  Og selv om jeg ikke kommenterer like ofte som før, så leser jeg bloggen hver dag.

  Ha en fin fin dag Ina! :D

  1. Tusen takk for innspill, Bente! Jeg synes du er veldig flink til å kommentere (Selv om jeg har merket at du, som du sier, ikke har vært like “flink” i det siste!), og det setter jeg stor pris på. Tusen takk! Det er veldig kjekt at du svarer på disse, selvom du har svart på lignende/de samme før, for det er jo alltid aktuelt, og greit, å vite hva dere lesere vil se mer av. Tusen takk!

 10. Hei, Ina!

  1. Jeg synes innleggene du skriver “til vanlig” er kjempebra, både varierte og fargerike! Liker spesielt godt antrekksinnlegg, for jeg synes du kler deg så flott!
  2. Det har jeg egentlig ingen formening om :)
  3. Antrekksinnlegg, litt utfyllende lister med spørsmål som f.eks. Hjartesmil har skrevet/svart på i det siste, og ellers synes jeg det er veldig artig å lese time for time-innleggene dine!
  4. Terskelen min for å kommentere er fryktelig høy av en eller annen grunn, og jeg tror faktisk dette er første gangen jeg kommenterer på bloggen din, selv om jeg har lest den i mange år! Jeg leser blogger litt som aviser, så jeg føler jeg må ha noe veldig fornuftig å komme med om jeg skal kommentere, hehe.
  5. Jeg heter Gine, er 24 år, og holder til i Trondheim.
  6. Jeg er usikker på akkurat hvor lenge jeg har lest bloggen, men jeg snoket til stadighet innom deg på Nettby (herregud så lenge det er siden) og fant vel bloggen der, regner jeg med! :)

  1. Hei Gine (så fint navn!)! Utfyllende lister er moro, så det skal jeg ta til meg. Jeg tror også dette er den første kommentaren du har lagt igjen, i alle fall med navnet ditt og fra IP-adressa du skriver fra nå. Så hyggelig + hurra!! Vet du, for meg er det ikke så nøye om kommentarene bestandig er vettuge; det som betyr mest for meg, er at jeg føler jeg har kontakt med dere! Om det så er en kommentar ala “så fint!” på hvert eneste innlegg (satt på spissen!), så er det et tegn på at du har lest, og “er med”, som jeg setter stor pris på! Blogg er jo for det meste enveiskommunikasjon, men jeg elsker å høre fra dere, innspill, tilbakemeldinger osv av alle slag. Det skal du bare vite! :-) Tusen takk for så fine ord, og innspill!

   1. Takk for det! :) Da var det sannelig på tide med en første kommentar, og ikke minst fler framover!

 11. 1. Jeg leser alt, så bare fortsett som du gjør.

  2. Har ikke noe å sette fingeren på der gitt.

  3. Nei. :)

  4. Har lettest å legge igjen en kommentar på ting som jeg også interesserer meg for. Mummi, lushstuff, piercing-og tattoorelatert og sånt :)

  5. Camilla, 34, Alta.

  6. Helt siden begynnelsen, og det var fargene som fenget meg.

  Stå på, du har en super blogg! :D
  /me like!

  1. Tusen takk for kort og konsis tilbakemelding, Camilla! Stor stas at du fortsatt henger med her inne! Mummi, Lush, piercing og tatovering blir det alltids mer av. Takk!

 12. 1. Jeg liker godt å lese om hverdagen din. Hva du bruker tiden din på, hvem du er sammen med, hva du spiser osv. Et innlegg der du forteller om dagen og legger ved en del bilder, er alltid hyggelig å lese :-) Jeg synes også det er veldig morsomt når du har spørsmålsrunder der du svarer på video. Mer av det hadde vært supert!

  2. Jeg leser bloggen din fordi jeg liker det du skriver om. Derfor er det vel ikke noe spesielt jeg ønsker å se mindre av, jeg synes det er en fin balanse.

  3. Husker innlegget “om kroppspress”. Ønsker meg en videoblogg der du kanskje sier litt mer om temaet, samt egne tanker og erfaringer rundt presset samfunnet legger på oss.

  4. Om en blogger legger ut flere innlegg om dagen titter jeg oftere innom. Det gjør også at jeg kommenterer oftere.

  5. Jeg heter Anette, er 22 år og bor i Halden :-)

  6. Jeg begynte å lese bloggen din fast i begynnelsen av 2012. Takk for en fin og inspirerende blogg!

  1. Så stas å høre at du liker de typiske hverdagsinnleggene! De er så koselig å lage også. Mer videoer skal det nok bli! Skal fundere litt på dette med videoblogg angående kroppspresstemaet. Takk for innspill! Og tusen takk for ros!

 13. Jeg liker veldig godt time-for-time-innleggene dine. Naturbildene du tar er også en stor favoritt, da jeg elsker å se hvordan du får bildene så levende, fargesterke og glade! I bunn og grunn er jeg ekstremt fan av alle bildene du tar! Du er så flink!
  Jeg har fulgt bloggen din i noen år, men er utrolig dårlig på å legge igjen kommentarer. Nå har jeg vært litt fraværende på leserfronten siste halvåret, da det nye tilskuddet i familien på 10 mndr. krever mye oppmerksomhet ;)
  Jeg heter Jannike, er 26 år og bor i Trondheim. Jeg har to barn (Ravn og Eir), to katter (hunkatten JOhannes, og hankatten Chivaz ;) ) også er jeg student og forlovet med verdens beste mann! Jeg gleder meg til vi skal få stelt i stand til bryllup om et par år :D

  1. Ååå, tuuusen takk for fotoros! Det er innmari koselig å høre! Skjønner veldig godt fraværet ditt, du har en veldig “gyldig grunn”, hoho (gratulerer!)! Jeg håper på å få laget et time for time-innlegg snart, og bilder blir det alltids. Tusen takk for innspill, og lykke til med bryllupsplanlegging (enda det er en stund fram i tid). Kos pusene fra meg<3!

 14. 1. Time-for-time, stemningsbilder, mummikopper, hverdagsinnlegg, plantene du har inne/ute,
  2. Ikke noe konkret.
  3. Hadde vært morsomt med en sånn 40spørsmål video, som f eks VG-TV (?) har med kjendiser. Håper også på innlegg etterhvert nå som LUSH-nyhetene lanseres.
  4. Kommer an på dagsformen som regel, eller om jeg lurer på noe/vil kommentere at jeg liker noe/vil vise at jeg setter pris på bloggingen.
  5. Camilla, 21år, Tromsø, student, samboer, ingen husdyr :(, matglad, treningsglad, sosial.
  6. Har lest i mange år, husker ikke når jeg startet, men det var på videregående engang (mellom 2008-2011).

  Synes du er god på blogg, jeg. Jeg er jo mer opptatt nå når studiet er i gang, så merker ikke no særlig til det du føler er en ‘bloggnedgang’ :-)

  1. Å, så koselig at du liker planteinnlegg! Synes det er så koselig med dem, men føler ikke det er like populært blant dere lesere. Hurra! 40 spørsmål hadde vært gøy! Har ikke sett de videoene, men det kan jeg vel få gjort, hoho! Tusen takk for tilbakemelding, og for at du leser og henger med, selv i en studiehverdag.

 15. 1. Jeg liker enkle oppskrifter med ting man lett finner på en vanlig butikk. Også liker jeg personlige innlegg, innlegg der du alene eller med mannen din svarer på spørsmål, tips til kaféer og butikker, reisetips, om Mummi og time for time (selvføgelig).

  2. Interne innlegg som vi som ikke kjenner deg personlig ikke alltid interesserer oss like mye for. Også er jeg ikke så glad i outfitinnlegg, innlegg om piercing og slikt. Men, det er bare personlig smak, du må gjøre det du selv vil :)

  3. Time for time! Haha. Kanskje du kan prøve ut forskjellige prosjekter hver måned? Eller gå ut av din egen komfortsone? Videoer er gøy!

  4. Hvis jeg blir engasjert eller berørt eller glad på en eller annen måte.

  5. Caroline, 26 år, Bergen.

  6. Husker ikke, men en del år :) Digger deg!

  1. Hihi, du og disse time for time-innleggene, det er SÅ koselig! Har du eksempel på hva du mener med interne innlegg? Jeg tok den ikke helt! Antrekksinnlegg blir det nok videre, i og med at det er mange her som ønsker mer av dem, men de kommer jo ikke så ofte uansett :-) Komfortsonen er pushet mye dette året, og den dyttes stadig bortover, hoho! Tusen takk for innspill, Caroline! Jeg setter stor pris på kommentarene dine!

   1. Jeg mente vel mest slike innlegg som omhandler vennene dine etc. Men de er koselig og, jeg misliker dem absolutt ikke altså! :)

 16. 1. Jeg liker de innleggene der du er på café eller middag med venner, time-for-time og andre hverdagslige ting! Også liker jeg å se tegninger og andre kreative ting du gjør:)
  2.Har ingen forslag her gitt.
  3.Outfit-bilder er alltid kult!
  4.Veldig mye, tror kanskje jeg har kommentert her én til to ganger tidligere (verdens dårligste følger-prisen går til meg altså).
  5. Jeg heter Oda, (snart) 22 år og jeg bor i Oslo. Studerer til å bli faglærer i kunst og håndverk, så jeg stikker ofte innom bloggen din for å finne litt inspirasjon når det kommer til kule fargekombinasjoner!
  6. Husker ikke hvor lenge, men det begynner å bli noen år! Har også sett deg et par ganger på Løkka, men har følt meg så ufresh så jeg har ikke turt å komme bort haha! :)

  1. Herlig å høre at du liker hverdagsinnleggene! Og så gøy at jeg får være til inspirasjon (kunst og håndverk, så gøy!). Tusen takk for det! Neste gang du ser meg, må du love å si hei, uansett:-) Det er så koselig å hilse på dere! Takk for tilbakemelding og kommentar, Oda!

 17. Jeg er for trøtt til å legge igjen en lang kommentar nå (haha husj, hør på gamla :p), men kort oppsummert så er jeg Linn på 32 og jeg har lest bloggen din i ganske så mange år nå. Tror jeg kommenterer de fleste innleggene dine, kanskje med unntak av de som omhandler Lush-produkter og piercing (fordi det er ting som ikke i så stor grad befinner seg i mitt liv). Utover det liker jeg stort sett alle “hverdagsinnleggene” dine veldig godt, og synes også det er interessant med innleggene dine som omhandler litt mer seriøse temaer (ref. f.eks innlegget om at du ikke drikker alkohol)++ Og så ELSKER jeg alle kattepostene, selvfølgelig ;) Hihi!

  1. Hah, du, jeg synes kommentaren din var lang allikevel jeg, på tross av trøtthet! Ja, du er kjempeflink på å legge igjen spor, det har du såvisst rett i! Og du vet jeg setter veldig stor pris på det, så tusen mange takk! Jeg har fundert litt på hva jeg kan skrive om i neste “seriøse bloggpost”, for nå føler jeg at jeg har pratet om det meste jeg vil dele på nett, egentlig. Får fundere videre, hehe! Puseposter blir aaaaldri feil, vel! Takk for tilbakemeldnig!

 18. 1. Flere piercing relaterte innlegg kanskje? Septum smykker og øresmykker ~ I digz it! Og tegning! Om du fortsatt driver med det da, hihi!
  2. Ingenting å klage på, så ikkenoe jeg ville sett mindre av, egentlig :) Jeg syns du er veldig flink med masse varierte innlegg!
  3. Noe konkret.. vel, oppskrifter på vegetarmat kunne vært fint? Så kanskje flere sånne :D Video innlegg med deg og Åsmund er også veldig koselig. Kanskje ta noen “truth or dares” videoer, der dere MÅ gjøre utvalgte ting som f.eks lesere har kommet med.
  4. Jeg vet egentlig ikke.. Still spørsmål til oss leserne i innleggene dine kanskje? Hender jeg bruker å gjøre det for å “hinte” etter respons, hihi! Er så dårlig på kommentarfronten selv, så tror nok det ville hjulpet MEG litt på vei i hvertfall ^_^
  5. Jeg er Eva-Lill, 22 år og bor i Larvik!
  6. Jeg husker ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din, men husker jeg fulgte deg fra disse nettby dagene. Tror jeg snubla innom bloggen din rundt samme tid som du bytta bloggplattform.. eller noe før det, litt usikker :P

  1. Jeg har noen smykkebilder jeg skal få redigert i helga, så da kommer det nok litt her etterhvert! Jeg tegner liiitt, men har ikke lagt så mye tid i det den siste tida. Håper at høsten blir litt bedre på den fronten! Tusen takk for tipsene! Jeg prøver å legge ved spørsmål i de aller fleste postene, men det har vært så laber respons at det bare blir rart etterhvert, når ingen svarer, hehe! Men du har nok rett; jeg får prøve å legge ved flere! Det er i alle fall mange år, hoho!

 19. Ville bare si hei, jeg følger med, liker det, blir alltid glad når jeg kommer inn her, tror det har noe med alle fargene og kreativiteten som liksom hopper litt ut av skjermen og får meg til å smile :) Kom over bloggen din da Koffeine linket til posten du skrev om bursdagen hennes :) Så ikke så lenge med andre ord, og har derfor ikke så mye tips og ønsker, da jeg er veldig fornøyd sålangt.

  Kommenterer veldig sjeldent på blogger, litt dumt, skal prøve å skjerpe meg, da jeg jo har full forståelse for at det er fint for dere som skriver. Og det er jo egentlig det minste vi lesere kan gjøre for deg og dere, når du gir både glede og inspirasjon til meg!
  Jeg heter Linn, er 32 år, bor i Langesund, med min elskede langhårete kattesamboer som heter Rufus! :)

  1. Hei Linn! Så koselig å lese at du kom hit gjennom akkurat den posten! Og ikke minst at jeg får gjøre deg glad. Tusen takk! Ja, det kan være tiltak å legge igjen en kommentar, men som du skriver, så betyr det til gjengjeld mye for oss som skriver! En kommentar i ny og ne er bedre enn ingen også, hehe! Tusen takk for at du la igjen spor, og gi Rufus en pusekos fra meg!

 20. 1. Jeg liker veldig godt interiør, innkjøp, Mummi, loppis, Lush anbefalinger og Risør bilder.
  2. Nei.
  3. Hva med et innlegg om hvor du henter energien fra, det virker som om du har ett radig program, med jobb, blogg og vennetreff.
  Hva gjør du for å lade opp i hverdagen.
  4. Jeg har ikke helt vært meg selv i det siste, så jeg har rett og slett ikke funnet energien til å kommentere så mye. Jeg er innom bloggen din ofte, men når jeg ser at det har kommet flere innlegg på rappen, så hender det at jeg ikke kommenterer fordi jeg går rett til neste innlegg.
  5. Marit, straks 24, Ørland, jobber på hurtigbåt.
  6. Leeeeenge :-) Tror jeg begynnte å lese bloggen da dere dro til Italia. Når var dere der igjen? 2008/2009?

  1. Ja, et sånt innlegg hadde kanskje vært noe! Det går ganske i ett, ja, hehe! Jeg synes du har vært flink til å kommentere her jeg, med tanke på at du ikke har vært på topp! (Håper forøvrig ting er på bedringens vei nå?). Ja, det er lenge! Vi reiste dit i juni(?) 2009! Tusen takk for tilbakemeldingen!

   1. Føler meg bedre ja, litt lettere til sinns sakte men sikkert :-) får se litt i friuka nå, har jobbet lange dager 12 dager i strekk, og det tar litt på det også kjenner jeg :-)

    1. Det er jeg veldig glad for å høre!<3 Ja, det er klart at det tar på. Håper du får senket skuldrene og fylt dagene med bra ting. Stor klem til deg!

 21. Jag gillar din blogg precis som den är och det finns ingenting jag vill se mindre av.
  Hade varit kul med mer time for time inlägg som flera ovan redan varit inne på, även mer dagens antrekk.
  Efetrsom jag själv ör en frälst Gudrun Sjödén tant hade det varit roligt mer ingående inlägg när du köpt nytt därifrån ;)
  Jag kommenterar emellanåt, om det finns något att fråga om eller att uppmuntra, men inte av någon annan specifik anledning.
  Hittade din blogg för ungefär ett år sedan via bildlänk på Google när jag satt och spanade efter Gudrun Sjödén plagg, fastnade för att bloggen är så färgglad och att du verkar vara en sådan härlig person, som man gärna hade känt “på riktigt”.
  Jag heter Karin, är 31 år och bor strax utanför Göteborg med sambo och två katter som heter Findus och Kattson!

  1. Tusen takk for tilbakemelding, og kjempefine ord, Karin! Veldig hyggelig å høre! Det er gøy å høre at du også er glad i Gudrun Sjödén, og med den nye kolleksjonen i butikk nå, så blir det nok noen flere innkjøp så fort lønninga kommer inn på konto, hoho! Du får kose pusene masse fra meg<3!

 22. 1: Antrekk, alltid, hehe! oppskrifter,bøker og videoblogg! Og alt anna som du finner på selfølgelig!
  2:Kjem ikkje på noko! LIkar som regel det meste du legger ut!
  3:Kunne tenkt meg ein “housetour video” Har du gjort det? Liker så godt å se på dekorasjonane og stilen din:)
  4: det kommer mest an på dagsformen min, om eg har tid/ork til å kommentera, men om du spør om noko, svarar eg som regel.
  5: Maria, 27, stavanger, you know;)
  6: Lenge! Ei stund før du hadde rosa parykk i headeren, hehe! Huskar ikkje året, men eg huska når du skifta til den headeren: eg synes det var råtøft, hehe!

  1. Hihi, det er så koselig at du liker antrekksinnleggene så godt! Vet du, jeg har faktisk laget en sånn video, men det begynner å bli noen år siden (http://mewkid.net/videoblogg-en-rundtur-i-leiligheten/)! Kanskje jeg skulle ha laget en ny? (Tusen takk for rosen!!). Jeg synes du er riktig så flink på å¨kommentere, jeg. Tusen takk for det! (den headeren tror jeg var i 2010-ish? Lenge siden er det i alle fall!)

 23. Hei Ina! Jeg er Frida, 20 år, fra Norges sydligste by – Mandal, bosatt i Kristiansand! Har lest bloggen din i en god del år allerede, meeen kommenterer ..well, aldri? Hah, er dårlig på det! Syns du skriver så variert, og uansett hva som kommer, er det hvertfall til å bli glad av! Jeg personlig er ikke spesielt glad i antrekk ogslik, men jeg får jo se et smilende ansikt, ikledd glade farger, så egentlig så er det også hyggelig! (: Ellers liker jeg de tilfeldige listene dine, med spørsmål man ikke engang har tenkt tanken på å spørre om, veggismat, time for time, og videoer såklart! (: Håper du har en finfin dag!

  1. Hei Frida! Tusen takk for din første (?) kommentar, og for tilbakemeldingen! Og for ros, naturligvis, hihi! Lister er jeg helt hekta på, så det blir nok flere, hehe! Ha en nydelig helg!

Kommentarer deaktivert.