Home » DIY » Seks år med dreads er forbi

Seks år med dreads er forbi

Gjett hva?!:
IMG_1702

Jepp, idag forsvant dreadsa til Åsmund, etter nesten nøyaktig 6 år!
Han hadde tenkt så smått på å kvitte seg med dem i et års tid nå, og idag var altså dagen. Tada!:
instapinsta

Jeg fikk leke meg som frisør, og klippet av alle dreadsa, gredde-børsta-gredde i flokene som satt igjen, vaska-vaska-vaska med sterk sjampo, kjørte på med masse balsam og olje, gredde-børsta-gredde mer, og deretter enda en runde med sterk sjampo og så balsam. Etterpå føna jeg det tørt, klipte litt her og der, slang i litt styling og vips, så var det en helt ny mann!:
nyklipp

Han skal til frisøren til uka, for å få klippet det til en skikkelig sveis, men jeg er veldig fornøyd med at jeg greide å beholde så mye av lengden i prosessen! Jeg hadde vært nervøs for at en frisør kun hadde kommet til å finne fram klippemaskina og skinne ham helt (noe ingen av oss hadde særlig lyst til!), nemlig. Nå er det derimot mye for frisøren å jobbe med, og det bør være lett å trylle fram en kul frisyre av alt håret som er igjen!

Åsmund selv er kjempefornøyd, men synes mest av alt at det er utrolig uvant. Uvant at hodet hans kjennes så lite og lett ut, uvant å dra hendene igjennom det, uvant å sette headsetet på hodet, uvant å legge hodet på puta. Det vil nok ta litt tid å bli vant til den nye tilværelsen, ja, hehe!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jøsses! Helt ny mann du har fått deg, jo! Syns jo han kledde det lange håret da :D Skikkelig kuult!

  1. Haha, ja, ikke sant! Han er fortsatt ganske så langhåra, så en totalt fremmed er han ikke, men det er sannelig uvant! Takk!

 2. Synst biletet av dåke to var innmari fint – de ser verkeleg gjennomlukkelege ut! <3 Og gratulerer til Åsmund med ny sveis. :)

 3. Oi, så gøy! Tenker det må være ganske deilig å få av alt håret. Syns det er like digg hver gang jeg går fra langt hår til kort hår.

  1. Så hyggelig å høre! Han har allerede bestilt en time til torsdag, for det er naturligvis veldig slitt bak, og så er han ganske gira på å få det kortere. Hehe, jepp, han sov godt i natt, for å si det sånn!

 4. Han passer jammen alt! Sjølv om eg alltid er litt trist når dreads blir fjerna, haha! when its time, its time!

  1. Heheh, ser den! Ja, du har rett i det. Jeg tror det kommer til et punkt hvor en bare får skikkelig nok. Om det så er etter et år, fem år, ti år eller femti år.

 5. Fin både med og uten dreads, men forandring fryder vel etter seks år. Kjekk kar og flink frisør! ????

  1. Hihi, takk tante Marie! Ja, det er godt å se ham med “et annet hode”, hehe! Han skal klippe seg hos frisøren på torsdag!

 6. Jeg klipte vekk mine dreads omtrent et år etter at Åsmund fikk sine, sånn ca. Husker jeg syntes det var litt stas at kjæresten din hadde dreads også, hehe :) Hadde mine i nesten 4,5 år, og det var utrolig uvant og rart til å begynne med, spesielt å legge seg ned på puta, ja. Jeg klipte forresten mine av hos frisøren, og de etterlot så langt hår som det var mulig. Det var litt kortere enn Åsmund sitt, da, men fortsatt grei lengde :)

  1. Det tror jeg på at det var! Åh, så greit at de gjorde det! Det er sikkert forskjell fra frisør til frisør også, tipper jeg. Hår er gøy!

 7. Oii, så innmari rart å se han uten dreads! Kompisen min som har hatt dreads i 5(?) år har også tatt dem ut pga lus.. Men tipper Åsmund blir kjekk og fin med ny sveis, godt utgangspunkt for å si det sånn :) Gleder meg til å se resultatet.

  1. Hoho, ikke sant! Irsj, da skjønner jeg at de måtte bort ja! Jeg tenker det skal bli fint, hihi. Han skal klippe seg i marra, hoho!

Kommentarer deaktivert.