Home » Hverdagsblogg » Savn, og noe å se fram til, på en novembertirsdag

Savn, og noe å se fram til, på en novembertirsdag

I dag savner jeg de to puseguttene hjemme hos mamma og pappa i Risør litt ekstra mye. KoseKass, hihi:
IMG_8238

Og Bebipusen Dexter, som er så fluffy, myk, søt og fin! Heldigvis ser jeg dem igjen allerede til torsdag!:
IMG_7717

Ei annen jeg har savnet minst like mye som pusene, er min besteste bestevenninne Ane! Hun har nemlig vært i Florida siden slutten av august (!), og før det var hun i Bolivia fra midten av juni, til starten av august. Det var med andre ord bare et par uker i sommer vi så hverandre, noe som er så altfor lite :-( I skrivende stund setter hun derimot straks beina på norsk jord, og morgendagen skal vi tilbringe sammen, jippi! Jeg gleder meg kjempekjempemasse! Iiihhh! Bildet nedenfor er tatt i juni, da vi spiste avskjedsmiddag ilag før hun reiste til Bolivia:

Ellers gleder jeg meg veldig til å se besteforeldrene mine og resten av familien min når jeg skal på Risørbesøk til helga, pluss at jeg gleder meg masse til jul (og juleferie) også :-)
Hva ser dere fram til idag? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Idag ser jeg fram til å gjøre hva jeg vil, med min første fridag på en uke :-) Gavepakking og adventspynting står på planen :-)
  Jeg har også sent en liten sak i posten til min favorittblogger, som du vil få snart :-)

  1. Aaah, fridager uten noen planer er så deilig! Nytt pakking, pynting og kos! :-) ååååååå, så koselig !! Wow, nå ble jeg glad og spent!! :-D

 2. Ser fram til å bli ferdig med eksamen og stress, dra hjem til familien min og slappe av i julen! :-)

 3. Flotte puser og bilder :) Hva driver egentlig Ane med siden hun farter rundt så mye? :) Skal snart til Bolivia jeg også :)

  1. Takk! I Bolivia jobbet hun frivillig med blant annet pumper i en park, samt at hun reiste litt rundt og var turist. I Florida har hun vært i forbindelse med studiene. Nå blir hun (forhåpentligvis) hjemme Norge en stund :-D

 4. Idag ser jeg frem til å endelig ta en skikkelig pust i bakken!! (Leiligheten vår er ikke beboelig etter brann, så mye har skjedd siden da). Huhu :-)

 5. Det er ingenting så godt som pusekos. Savner gamlepusen som fortsatt bor hjemme i barndomshjemmet hver dag, her jeg bor nå har jeg heldigvis hatt muligheten til å ha en egen pus også, utrolig kos!
  Ellers så ser jeg veldig, veldig frem til sommeren, når jeg er ferdigutdannet. Om man ikke skal hoppe så langt frem gleder jeg meg til å levere en oppgave i morgen – og til jul. Gleder meg så utrolig mye til å se hele familien igjen, og til å klemme på venninnene som man bare ser et par-tre ganger i året!

  1. Så heldig du er som har pus hjemme hos deg også<3! Pusekos er såååå bra, ja:-D Lykke til med oppgavelevering idag:-D

 6. Fint å ha masse å glede seg til! Blir så glad hver gang jeg ser pusene på bloggen her :) Og bittelitt trist, siden jeg også savner pusekos. Jaja, sånn er hybellivet.
  I dag kjenner jeg at jeg ser frem til å bli ferdig med dette semesteret og reise hjem til Sørlandet på juleferie. To små uker igjen! Det skal bli godt å kunne slappe av med god samvittighet.

 7. Jeg ser frem til julekalendertid, siden jeg og to gode venner har bestemt å gi til hverandre. Pakker med småting hver dag er alltid kos. Og såklart å få tilbake babyen min (kameraet mitt) fra service. Stakkaren er syk. Aldri artig å levere fra seg sånt…

 8. Jeg kjenner på savnet jeg også! Skal hjem på søndag, og da har jeg ikke sett familien, kjæresten, vennene eller dyrene mine på nesten to måneder! Så glad jeg skal ha en veldig lang juleferie :) <3

  1. Vææ, det er lenge! Da blir det sikkert et veldig koselig gjensyn! God tur, og kos deg masse:-)!

 9. Pausene er så søte <3 Men jeg bare lurer på en ting, så vidt jeg husker har du slike henge til ørene. Hvordan fant du ut størrelsen din? Vet liksom ikke hva jeg skal bestille, har foresten tjue mm i øra om du har forslag :D haha

   1. Dusteiphone som gjorde at ordene mine ble feil… Men bra du forstod hva jeg mente :D Oh, najs. Kanskje det blir julegave til meg selv :D

Kommentarer deaktivert.