Home » DIY » Salat på glass

Salat på glass

Min fine venninne, og tatovør, Hilde gifter seg med sin Lasse i juli, og igår var det duket for utdrikningslag i form av tapasmiddag med gode venninner, hjemme hos dem. Gjestene ble bedt om å ta meg seg hver sin veganske rett, og jeg laget bulgur og quinoasalat som jeg gjorde litt ekstra stas på. Med en koselig merkelapp på lokket, laget med dymomaskinen. Glasset er fra IKEA:
IMG_9207
Øverst i krukka hadde jeg lagt ekstra mynte, fordi det ser så friskt og fint ut. I tillegg inneholdt salaten mye mynte:
IMG_9201
Jeg knyttet et rosa (kjærlighetsfarge, hihi!) sløyfebånd rundt krukka, og satte en søt papirblomst i sløyfa:
IMG_9211
På en liten lapp som jeg festet med sytråd, skrev jeg ned alle ingrediensene i salaten, slik at det var lett for alle å finne ut av innholdet. Oppskriften jeg brukte som utgangspunkt er denne her. 1 dl av quinoaen byttet jeg ut med bulgur (altså 1 dl quinoa og 1 dl bulgur), og så tilsatt jeg en halv agurk og saften av 1 lime:
IMG_9218

Enkelt å lage, koselig å gi, og lett å frakte med seg! Perfekt som f.eks vertinnegave. Håper dette var til inspirasjon!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.