Home » Favoritter » Samling » Saftmuggefavoritter

Saftmuggefavoritter

Vi har etterhvert en del forskjellige mugger, og også på den fronten er det noen jeg er ekstra glad i:
IMG_9071
Liten mugge med pærer på: Kjøpte denne brukt, og igjen; jeg eeeelsker slike styggfine ting som denne! Den er så liten og søt, har herlig fasong og nydelige farger. Innsiden har faktisk den samme søte rosafargen som det er på pærene! Dette er desidert favoritten over alle!
Mummimamma på oransjgul bakgrunn: Kjøpte denne for ikke så alt for lenge siden, fordi den rett og slett er helt herlig. Både motivet og fargen er helt perfekt, og jeg føler den er så hjemmekoselig og lun å bruke.
Mymlen på hvit bakgrunn: Denne fikk jeg i bursdagspresang av Christiane for et par bursdager siden, og siden har den blitt flittig brukt. Med god plass i, er denne ypperlig når vi har gjester, og på innsiden er det mål, slik at en kan få de riktige blandingsforholdene til f.eks saft. Sommerlig og finfin!

Hvilken likte dere best?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hadde helt glemt! Skulle tipse deg om at jeg så mummi-kaseroller hos bokhandelen på Sagene Bok og Papir. Du har sikkert sett dem før, meg jeg tenkte på deg med en gang, så måtte bare si i fra. Ligger i Arendalsgata på Sagene! :D Så de tidligere i vår, men de er sikkert inne enda, om du vil ta en titt.

 2. Begge mummimuggene var utrolig fine! :D Legger alltid merke til den gule når du legger ut bilder av hylla den står i (:

 3. Åååhhh! Elsker Mymlen-mugga! Den står høgt på ønskelista mi. :3
  Mummimamma-mugga har eg allereie :)
  Har også lyst på Mummi eventyr-mugga, for den er skikkelig fin!

  1. Hihi, den er det! Skjønner godt at du allerede har kapret Mummimammamugga. Jaa, eventyrmugga er såå fin!

 4. åh, synes mummimuggene er så fine! Av de to tror jeg Mymlen må være favoritten, men det er vanskelig å velge!

 5. Yes! Styggfine ting er også det beste jeg vet! (Til min samboers store og smakfulle fortvilelse). Jeg fant for eksempel denne kålterrinen i går, den ER så kul, den appellerer sterkt til min indre hobbit/skogsfe/eller noe sånt – http://www.artilleriet.se/shop/nyheter/cabbage-tureen/ Kostet en formue da! Eek!

  Mymlen muggen har jeg også og er kjempeglad i den. Du har så mye fine og fargerike ting :)

  1. Haha, hurra for oss! Synes vi har god smak jeg, for herreguuud, den var fiiin! Åhh. Tusen takk for det!

 6. Hei igjen!
  Eg har skrive til deg tidlegare og fortalt at eg synest du er eit flott forbilde for dotter mi som er både fargerik og avholds! No har ho jammen slutta og ete kjøt også!
  ;-)
  Straks fyller ho 18 og har bede inn til grillfest… Det blir ei lita utfordring for mamma’n som tenker grilling = kjøt!
  Kan du skrive litt om grilltips til vegetarianarar/ pes…tarianarar (hugsar aldri det ordet!)
  Ønsker deg ein fortsatt god sommar!
  Annette

  1. Hei Anette! Så hyggelig å høre fra deg igjen, og at dattera di har valgt å kutte ut kjøttet! Jeg synes det aller beste å grille er veggispølser eller veggisburgere (kjøpes ferdig i velassorterte matbutikker), eller fisk i folie sammen med forskjellige grønnsaker og mye olivenolje og sitronsaft. Førstnevnte er enklest å hive sammen, og veldig godt med mye tilbehør. Håper hun får en fin fest! God sommer til dere!

 7. Så flotte mugger! Liker også sånne styggfine ting, hehe… og Mummi- ting så klart! Vil ha begge muggene :D

Kommentarer deaktivert.