Home » Catlady » Helgekos » Risør » Saftige cookies med bær fra hagen, familiehygge og pusekos

Saftige cookies med bær fra hagen, familiehygge og pusekos

Søndagshygge med familien sto på dagsordenen på søndag. Min storesøster Rannei Christine kom hjem på sommerferie den dagen, og vi inviterte mormor, bestefar, min onkel og hans kjære på kaffi på ettermiddagen. Jeg hadde tatt på meg oppgaven å bake noe godt til, og valget falt på saftige cookies! Jeg lagde halvparten med store sjokoladebiter, og den andre halvparten med blåbær, rips og solbær jeg plukket i mamma og pappas frukthage. Da de var klare til servering, danderte jeg dem på stettfat og pyntet med spiselige blomster. Lekkert, eller hva?!:
IMG_1263

Mamma fikset jordbær og fløte, og traktet kaffi, og så dekket vi på. Det er så koselig å kunne hjelpe til i hjemmet med å arrangere sånne sammenkomster når jeg er på Risør-besøk! Gjestene koste seg masse, og vi avrundet kvelden i kveldssola på terrassen, etter noen finfine timer:
IMG_1278

Og pusene da, for å avslutte denne bloggposten skikkelig. Bare fordi de er så nydelige, *smelt*!:
IMG_0832IMG_1278

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.