Home » Innkjøp og gaver » Ryggsekk med insekter på

Ryggsekk med insekter på

IMG_7306

Egentlig var det jo kjærestedagsgave nok i seg selv å overnatte på hotell, og at vi gifter oss til sommeren. Allikevel ville Åsmund kjøpe noe til meg i presang (han har allerede fått en kombinert bursdag- og kjæresdedagsgave av meg, hoho!), og jeg var så heldig å få denne fine ryggsekken! Har hatt lyst på den en god stund, for den er akkurat så mye større enn Fjällräven-sekkene at dataen min får plass i den. Med andre ord veldig praktisk når jeg skal på helgeturer og pakker lett. Dessuten er den full av fine og fargerike insekter! Jeg blir rett og slett glad av å se på den jeg, hihi!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fin :D Måtte jo få en liten ting i tillegg, tross alt 10 år ;) Hi hi

  2. Åh, så fin! Har samme type sekk derfra, men den har fugler på seg, men det er en så innmari fin størrelse på de :)

  3. Kjempefin ransel! Accessorize har så mykje fint, synst eg. Skummelt å gå inn der!

    Gratulerer med 10-årsdag til deg og Åsmund! Heldig dokker er som har kvarandre og flink dokker er som held saman. Skulle ønske eg og fann nokon eg kunne sjå for meg å dele livet mitt med :-)

    1. Tusen takk! Ja, helt enig med deg. Åh, tusen takk for det! Det gjør du helt sikkert. Vi var bare veldig tidlig ute!

Kommentarer deaktivert.