Home » Risør » Risørlørdag med fem puser små

Risørlørdag med fem puser små

Like før midnatt igår ankom jeg Risør, hvor Mamma, pappa, min storesøster (som også er på Risørbesøk!), Kasspus og Dexterpus ventet, og etter en god natts søvn var jeg veldig klar for en fin lørdag! Den brukte jeg på å besøke Åsmund hos svigermor+mann&barn+katter. Hjemme hos dem er det fine farger på veggene og masse kunst over alt:

Og! Svigers har fått en ny pus! Nemlig en av Kass sine sønner, og ingen ringere enn Dexters bror! Hils på Desoto. Han er veldig lik lille Dexter:

Hihihi, bebipus! Snart er pusungene såpass store at det ikke går an å holde dem sånn her mer:

Arven var der også, men hun synes det er litt skummelt med “fremmede”, som meg. Arven er jo (hold dere fast, dette er småinnvikla!) Kass sin datter, og Desoto og Dexter sin halvsøster! Med andre ord er det litt av en pusefamilie vi etterhvert har tilsammen, hihi:

Simba, som etterhvert begynner å bli en gammel kosepus, ville også hilse på da jeg var utenfor og tok litt bilder. Simba har vært i Åsmunds liv fra før vi ble kjærester, og er med andre ord en pus jeg kjenner godt til :-) Søtpus!:

I Risør er det forresten vår, skikkelig vår! Jippiii!!:

Hjemme hos mine foreldre ventet to tegninger tegnet av Helene! Hihi, så koselig! Og så fine da, se! Takk!:

Hjemme ventet også en kosete Kasspus og en leken Dexterbebipus. Mjau, mjau, mjau:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. For noen nydelige bilder av dagen din, ina! Flotte farger, perfekt fokus, og bilder av vakre motiver i akkurat riktig øyeblikk! Morsomme Dexterbabypusen!

 2. Så nydelige puser :D Får sånn kattesavn her når jeg de flotte pusene. Maine Coon er en fantastisk fin rase, og alle kattene ser utrolig flotte, sunne og glade ut (ikke at dét er overraskende, med så fine hjem som de har, hihi!). Håper du har en strålende helg i Risør (:

 3. Ååww, får helt katteabstinenser av så mange søtpuser på en gang! Ser ut som du har hatt en veldig perfekt lørdag. Og såå fine bilder!!

 4. Blomstene på det nest nederste bildet, vet du hva de heter? De var virkelig nydelige <3 For noen herlige pusekatter <3 Helene er jammen flink til å tegne :)

  1. Ja, det er en krokustype. De er kjempefine! Egentlig er alle blomster fine, men jeg setter i alle fall litt ekstra pris på vårblomstene om dukker opp etter snø og vinter:-)!

 5. Fantastisk fine bilder! Herlig å drømme seg bort i fargene dine når det er grått og trist ute! Ønsker deg en super søndag, klem fra Anette :)

 6. Du tar så vakre bilder! Får alltid klump i halsen av katte-innleggene dine, savner min egen pusejente som bor igjen hos mamma på østlandet så fælt..

  1. Savner pusene så fort vi forlater Risør og Sørlandet, så skjønner godt hva du mener! Puser er så koselig:-)

 7. Eg tror eg har sett igjennom dette innlegget 5 ganger. opp og ned! Bildene er så skarpe og flotte! nydelige stemning! Du er ei dyktig dame alstå:)

  1. Hihi, åå, nå ble jeg glad! Tusen takk:-D Konstruktive og fine kommentarer som dette er så koselig å få!

 8. gud, så koselig å fargerike bildene dine var ! var en ny vri å se det på. for bildestilen min er litt mer mørk og dystert. jeg skal innrømme at dette er første gangen jeg er på denne bloggen, og elsker den alerede !

 9. for et gledesspredene bildeshow! :) og jeg ble veldig facinert av nest nederste blomsterbilde. har aldri sett slike før!

 10. Mjau, mjau, mjau <3 Ååå, det kribler i hjertet etter pusebebiser! Birgit mistet begge babyene sine, så det presser noen tårer på når jeg ser så fine bilder av så fine pusebebiser. Ha det fortsatt fint i Risør (eller om du er tilbake i Oslo må du ha det fint der)! :-)

  1. Ånei, så veldig trist at pusebebiene hennes døde! :’-( Men, Inngunnpus, det er alltid mulig med nye pusebebier! Takk for det:-) Nå gleder jeg meg til vi sees igjen!

 11. Birgit er så lita, veier ikke mer enn max 3 kg, så dyrlegen rådet meg til å la henne slippe flere svangerskap… Men, selv om sorgen er stor over de vi ikke fikk bli kjent med, så har jeg noen andre skjønne pelsdotter jeg må ta meg av :-) Ja, det blir koselig å sees igjen! Inapus, hihi :-*

  1. Å, ja da skjønner jeg! Uansett trist:-( Men, du har, som du sier, andre småpuser som trenger kos og stell! Er så misunnelig på deg som har pus. Gleder meg til den dagen vi kan ha pus!

   1. Ja, vi gledet oss sånn til de skulle komme… Det er fryktelig tungt. Men jeg får begravet den ene når snøen går, kanskje det hjelper litt på sorgen. Vi har “åpnet” igjen kattesentralen nå, etter en periode som det var litt stille, så nå er det en del besøk her også :-D I tillegg til de tre vi har selv. Jeg gleder meg på deres vegne til dere kan ha pus jeg også <3

    1. Det skjønner jeg godt dere gjorde<3 Å få begravet en av pusebebiene blir nok godt. Det er fint å få vist sin respekt på den måten, til det lille livet som skulle bli. Kos deg/dere masse med alle de fine pusene dere er så heldige å ha i livene deres! <3

Kommentarer deaktivert.