Home » Innkjøp og gaver » Risør » Risørinnkjøp og gaver

Risørinnkjøp og gaver


Norgesglass, likørglass i stativ, blikkboks med Disneymotiv, heklet brikke, brodert bilde og pynteskål

Norgesglass i tre størrelser fikk jeg av mormor. Glassene brukte hennes mor til å hermetisere mat på da mormor og hennes bror vokste opp, og nå skal de få nye oppgaver hjemme hos oss. Settet med de seks likørglassene i forskjellig farge i stativ fikk mormor og bestefar i bryllupsgave da de giftet seg i 1961, og nå fikk jeg dem. Har alltid syntes at de har vært så utrolig fine, så da mormor sa jeg skulle få dem ble jeg kjempeglad og rørt! Ikke drikker Åsmund og jeg alkohol, men vi har jo venner som gjør det, og glassene er så dekorative i seg selv. Så søte! Blikkboksen er en boks mormor kjøpte på loppis en gang, den har inneholdt et pålegg (Sunda-lignende), og ble produsert på femtitallet. Boksen er i veldig fin stand, og er dekorert med Disneys De Syv Små Dvergene. Fin? Den heklede duken, pynteskåla og det broderte båtbildet kjøpte jeg på en gjenbruksbutikk her i byen.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. hva skal du med alle hekledukene du har kjøpt i det siste? jeg forbinder dem bare med hjemmehekla duker bestemor plasserer oppå tv’en sin, hehe (noe jeg egentlig ikke syns er spes fint på en svær kasse-tv).

 2. Åh, så gøy med arveting :-) Jeg elsker sånn og blir fort rørt selv også.

  Jeg eier en ring som min mormor fikk av min morfar i kjærestegave en gang, og jeg fikk den av henne mens hun fortsatt var i live <3 Den er så pen!

 3. Norgesglass er bare helt geniale, har endel som skal i bruk på kjøkkenet som oppbevaring, har brukt de til oppbevaring av dropsingredienser fram til nå, men når vi kommer inn i huset vårt så skal de fram på kjøkkenet igjen ;)

 4. Hei Ina! Jeg skal til Oslo i uke 40 (neste uke) fra mandag til onsdag, hvilke dager jobber du vil lunsj? Ville hilst på deg! :D

 5. Koselig når til og med glassene har historie! Herlig brodert bilde, og helt nydelig påleggsboks med Disneymotiv. Kjempesjarmerende, alt sammen!

 6. Å, så søte ting! Og så koselig at de er fra mormor og bestefar! :D

 7. Liker bloggen din innmari godt! Kom tilfeldigvis over den for noen uker siden, å etter en liten titt måtte jeg legge deg til på leselista :)
  Har blitt så mye likt i interiørbloggverden (å kanskje på blogger generelt..?) – så dette var et friskt pust :) Syns det er mye mer interessant og inspirerende å følge blogger som har litt av alt :)
  Norgesglass er aldri feil spør du meg, de er så fine å ha havregryn oppi a gitt ;)

  Ha en fin kveld!

 8. Stativet med likørglass, boksen og den lille skåla falt veldig i smak hos meg! Nå fikk jeg lyst til å fikse litt opp her hjemme :D Har noen artige bokser selv, men de er ikke i like god stand som den der, dessverre.

  1. Nytt innlegg på plass! Kjedelig med triste dager! Her har jeg hatt veldig travle dager, men håper innlegget som omsider var på plass faller i smak :-)

Kommentarer deaktivert.