Home » Risør » Risørhelg, januar 2014

Risørhelg, januar 2014

Pusene holdt seg helst inne, og var ikke like begeistret over snøen som jeg. Dexter på en snartur ut:
IMG_2116

Mmmm, fersk gjærbakst og nytrukket kaffi på søndagskvelden:
IMG_2317

Søndag formiddag hjemme i Risør så sånn her ut. Snø, snø, snø!:
IMG_2195

IMG_2154

IMG_2424

Etter planen er det her, på Kastellet, Åsmund og jeg skal gifte oss til sommeren. Fint, eller hva?:
IMG_2460

Flotte kontraster til den hvite snøen:
IMG_2383

Mange av sommerhusene lå mer eller mindre nedsnødd:
IMG_2428

Indre havn mandag kveld. Snøstorm i lufta og is på vannet:
IMG_2604

IMG_2535

Risørhelga var helt super! Da jeg var på besøk der sist, i jula, var det snøfritt overalt. Nå derimot var byen nesten nedsnødd, og det snødde kontinuerlig mens jeg var der! Det er ikke ofte at det er så mye snø i den lille, hvite byen vår. Helt fantastisk koselig å kle godt på seg, og gå tur rundt i byen når den ser ut som nå. I skikkelig snøstorm gikk jeg en times tur i de folketomme gatene, beundret all snøen og kjente den piske i ansiktet. Så lenge en er godt kledd, er det nydelig med slike turer! Jeg koste meg i alle fall glugg i alt det hvite, hihi :-) Dessuten fikk jeg tilbrakt tid med mormor og bestefar, i tillegg til mine foreldre. Mye pusekos med Kass og Dexter ble det også, samt hjemmebakte boller og kanelsnurreboller, og varmende Lushbad. Håper deres helg var fin!

Hihihihi, seee på de små tennene til Bebipusen da! Så søøøøt!!:
IMG_2103

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Nei, så koselig ! Alle bildene du legger ut ser alltid så hyggelige ut, og jeg blir skikkelig glad av å lese bloggen din !

 2. Ååååå. Skikkelig kattepus-sugen nå. Har såååå lyst på en (eller tre) selv. Når jeg blir stor blir jeg sikkert den gale kattedamen!

  1. Det skjønner jeg godt! Jeg gleder meg så masse til Åsmund og jeg flytter til Risør og skal ha puser. Vi drømmer om fem stykker, hoho! :-D puser <3

  1. Ja, Risør er verdens fineste by, spør du meg :-D! Nydelig både sommer, høst, vinter og vår. Takk!

 3. Bra du koste deg :D Har skikkelig lyst til å dra til Risør en gang !

 4. Herlighet, for noen helt fenomenale vinterbilder. Jeg er så hjertens glad for at snøen endelig kom. For et flott sted å gifte seg, da (selv uten snø, haha)!
  Nå fikk jeg drøyt lyst på boller – sånn enda mer enn vanlig – ettersom de på bildet så supergode ut.
  Vil bare klemme på kattene deres hver gang jeg ser dem, forresten, men det regner jeg med at du tar deg av når du er hos dem, hihi.
  God helg, flotte!

  1. Oooh, tusen takk fine du! Mammas boller er verdens beste; de tror jeg du hadde likt godt! Ja, pusene får så mye knusekos at de nesten går lei, hihi:-D Håper helga di har vært super!

 5. Åh så koselig at dere skal gifte dere på Kastellet! Jeg var mye i Risør om somrene da jeg var yngre, og pleide å bade og late som jeg skøt med kanoner på kastellet. Verdens fineste sommerby <3

  1. Åh, så hyggelig! Risør er verdens fineste by året rundt, spør du meg! Men, et utebryllup passer nok best om sommeren, hihi:-D Håper, og tror, det blir en fin plass å si ja på!

 6. Det er virkelig en flott katterase du har der. Har siklet lenge på den nydelige pusen som bor i Risør, og funnet ut at det er en slik katt jeg skal ha, om jeg noen gang skal ha katt igjen. Pusen min gikk bort for noen år siden, og har liksom ikke hatt katt siden. Imellomtiden fant jeg meg en katteallergiker til kjæreste, så løpet har liksom vært litt kjørt for meg. Men har lest meg litt opp på nettet ang Maine coon katter, og ville spørre deg, som jeg vet har en slik katt, er det slik at disse kattene er allergivennlige? Det er mye om det på nettet, og håpet mitt har kinda vokst litt! Hvordan er dem å stelle, og å ha generelt?

  Trist det med den andre katten din! Kondolerer veldig.. Skulle kunne gitt deg en klem, vet hvordan det er!
  Dessuten er jeg smugleser av bloggen din, og har sånn alltid vært det, heh.

  1. Kondolerer med tapet ditt! Det er veldig vondt å miste noen man er glad i.. Jeg har ingen anelse når det gjelder allergier pluss katt what so ever. Jeg kan nok ikke hjelpe deg der, dessverre! Stell kommer an på pelstypen, men de er jo langhårede og bør greies jevnlig. Hvor ofte kommer an på selve pelstypen (Dexter f.eks får veldig lett klumper, mens Timmi (også Maine Coon) som vi hadde da jeg bodde hjemme, og som betydde utrolig mye for meg, fikk aldri det). Mamma og pappa greier Dexter et par-tre ganger i uka, vet jeg. Du kan jo prøve å kontakte en dyrlege for å spørre om det med allergi? Jeg er sikker på at de vil kunne svare deg mye bedre enn jeg:-)! Takk for kondolansen<3! Og lykke til med pusejakt!! :-)

Kommentarer deaktivert.