Home » Catlady » Helgekos » Risør » Risør-helg i slutten av februar

Risør-helg i slutten av februar

Jepp, torsdag etter jobb busset jeg til Risør, og har siden da nytt en miniferie her i min elskede sørlandsby. Igår dro jeg med mamma og pappa til Brokelandsheia i Gjerstad, og der ble det et besøk på den supertrivelige butikk-kaféen Bankplassen:
IMG_3051
Med fint interiør, og masse flotte designskatter en kan kjøpe med seg hjem:
IMG_3053 IMG_3054
Vi tok oss en lunsjpause i form av kaffi og te, og spiste hjemmebakte rundtykker med brie. Og munker!:
IMG_3065
Jeg kjøpte med meg en pakke med te derifra, som jeg er ganske så spent på å teste ut:
IMG_3066 IMG_3078
Da vi kom hjem igjen, var det skikkelig nydelig vårvær ute, med sol, fuglesang og knopper på trærne:
IMG_3126
Pusene er helt i ekstase over at våren ser ut til å være i anmarsj, og de løp rundt beina våre mens de lekte, mjauet høyt og koste seg. Innimellom plukket jeg dem opp for å knusekose dem, før de fikk pile videre. Ah, fin fredag!:
IMG_3127 IMG_3132

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Hihi, kan tenke meg at du liker de, ja! Ja, har sett på de der (og i butikk her i Risør), så det var vel på tide å kjøpe. Gleder meg til å smake!

  1. Herlige bilder – visste ikke at det var så fine skatter på Brokelandsheisa, spørs om man ikke får stoppe innom og se neste gang man skal forbi. Tidligere har det kun vært et sted vi stopper for å evt fylle bensin, eller hive i oss noe mat fra A til Å :-)

Skriv en kommentar