Home » Innkjøp og gaver » Rev og eikeløv

Rev og eikeløv

Åh<3 Onsdag etter jobb spiste Åsmund og jeg middag med Ane og Fredrik (det var forøvrig kjempekoselig!), og da hadde Ane med seg bursdagspresang til meg!:
IMG_9788
Søtt bursdagskort med en lur rev på (og de fineste ting skrevet inni det<3), og et nydelig halskjede med anheng formet som et eikeløv! Det matcher armbåndet jeg brukte i bryllupet (se her), og er fra Lit de Parades, kjøpt på Designtorget. Så himla fint, og i tillegg har det perfekt lengde! Tusen takk Ane-pus! Jeg gleder meg til å ta det i bruk!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Bursdag er så hyggelig! Og for et fint eikeløv. Kunne tenkt meg noe sånt til å ha i håret! :D

    1. Ja, bursdag er noe av det beste som finnes, synes jeg, hihi! Tusen takk, jeg er kjempefornøyd med det (og det hadde nok sett nydelig ut som en hårklemme!)!

Kommentarer deaktivert.