Home » Innkjøp og gaver » Retrokjole med blomster på

Retrokjole med blomster på

jj

Sjekk denne fine kjolen! Den var jeg så heldig å få av Ine, som hadde fått den av sin mor, som hadde fått den av ei studievenninne som hadde sydd den selv. Hehe, korrekt meg om jeg tar feil, Ine! Det er en skikkelig retrokjole, og med et belte i midja, og et kort skjørt under (den har nemlig to veldig høye splitter på sidene, noe som ikke kommer godt med på bildet) er den knalltøff på! Dere skal få se i et antrekksinnlegg snart, bare vent. Fin, eller hva? Igjen, tusen takk Ine!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. For en nydelig sommerkjole! Elsker fargene, og blomstermønster slår aldri feil ♥ Gleder meg til å se bilde av den på.
    Jeg har lenge fulgt bloggen din, men kommenterer sjeldent. Du har noen ganger lagt ut bilder fra botanisk hage i Oslo, så da jeg var i Oslo igår måtte jeg jo en tur dit! For en nydelig park, kunne gått der i timesvis med kameraet og bare kost meg. Tusen takk for at du legger ut så fine bilder, og ideer til steder å besøke i Oslo for oss som ikke er der fra :-) Du er en stor inspirasjon!

    1. Tusen takk! Hehe, nei, blomster passer så og si alltid! Så koselig at du dro til Botanisk Hage! Og at du likte deg så godt der. Det er jo så fint der! Tusen mange takk for rosen!! Det setter jeg enormt pris på å høre! Håper du får en fin helg!

  2. Hei, Ina! Jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare på ettersom du har erfaring med piercing. Jeg har lyst til å utvide hullene i ørene, men jeg lurer på hva den minste utvidelsen er? Jeg har lyst på ganske små, søte hull på ca. 4 mm, men er det mulig? Finnes det fine plugger og tunneler i denne størrelsen?

    1. Hallo! Først ut: Her kan du lese litt korrekt om strekking: http://pinpoint-piercing.no/images/info/p11.jpg . Hos oss har vi tuneller i titan ned i 1,6 mm tykkelse (disse: http://www.pinpoint-smykker.no/produkt/titan/eyelets/titan-eyelet). I glass kommer plugger ned i 2 mm (f.eks de to siste på denne siden: http://www.pinpoint-smykker.no/butikk/glass/plugger/2). Tunnelene i glass kommer fra 4 mm (her: http://www.pinpoint-smykker.no/butikk/glass/tunneler). Ellers har vi steinplugger fra 2,5 mm her: http://www.pinpoint-smykker.no/butikk/organisk/plugger/2. Som du ser! Det er masse å velge i, sel for små strukkede hull i ørene! Du kan også strekke ørene hos oss på Pinpoint. Da strekker vi én størrelse av gangen, en gang i måneden. Det koster 50 kr for selve strekkinga (begge ører) første gang, og er deretter gratis. Første gang betaler du full pris på smykkene vi da setter i, og deretter får du 10% avslag på dem. God deal, med andre ord! Lykke til med strekkinga! Gjør du det på egenhånd; husk å velge smykker i god kvalitet, bruke god tid og vær forsiktig. Ørestrekking skal ikke gjøre vondt, og bør ses på som permanent.

Kommentarer deaktivert.