Home » Foto » Resultat av hjemmejobbing en torsdagsformiddag i februar

Resultat av hjemmejobbing en torsdagsformiddag i februar

Har jobba flittig med bilderedigering denne formiddagen. Massevis av smykkebilder til Pinpoints nettbutikk har lagt klar for å bli redigert, og nå er jeg halvveis i mål! Alle smykkene er allerede til salgs hos oss på Pinpoint, og kommer i nettbutikken også om ikke så aaalt for lenge. Men! Nå må jeg hive meg rundt og få tatt oppvasken, for jeg får nemlig tebesøk av Linda veldig straks!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Du er flink! Jeg hjemmejobber også i dag, det er fint. Kjekt å ha tilgang på så mye kaffe jeg vil. :) Ha en fortsatt fin dag!

    1. Takk for det! Evige mengder med god drikke er absolutt et pluss med hjemmejobbing! :-D Ha en fin kveld!

  2. Jeg får så lyst til å pierce meg når jeg ser alle de fine smykkene man kan få. Ahh <3

  3. For en flittig liten bie du har vært! Fine bilder<3
    Tror jeg må få meg noe sånt i nesa! Koste meg masse hos deg i dag finami<3

  4. Så fint! Jeg har også jobbet hjemmefra i dag, fordi jeg har feber og tilløp til influensa, og jeg vil jo ikke smitte hele radiokanalen. Fint å kunne administrere litt fra sofaen iblant, i disse teknologiske tider. God helg når den kommer!

Kommentarer deaktivert.