Home » DIY » Lush » Reisetoalettmappa er lastet med

Reisetoalettmappa er lastet med

IMG_5958
Det har blitt en del farting det siste året. Helgeturer i inn og utland, og lengre ferieturer. Om bare to uker bærer det avsted igjen, og jeg har laget et fint system i toalettmappa over nødvendigheter. Takket være de hendige lappene fra dymomaskinen jeg kjøpte nylig, er også alt merket tydelig med hva som er hva. Superkjekt!

I midten ligger en sjampobar, og flaska med vaniljeblomsten på er en vaniljeparfyme, begge fra Lush. Ja, utenom den det står kokos på, som inneholder kokosolje, er alt fra Lush, faktisk! Pudderne på flaskene til høyre i bildet er henholdsvis kokosdeodorant og solkrem i pudderform. Kjekt å ha! Til og med en liten sprayflaske med ansiktvann har fått plass. Hoho!

De praktiske små flaskene og krukkene har jeg kjøpt på Lucky Duck og på Muji (finnes på Åhléns).

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hva puddersolkrem?! Hvordan påfører du den uten at det blir for mye pulver utover og hvordan synes du den fungerer? Så spennende!

  2. Ah, eg ser at det ikkje berre er meg som går bananas med dymo! haha! Eg har gått om for ting å merka:p Den beste var nok “uadresert reklame: NEI TAKK!”-lappen som trengtes sårt her i huset

Kommentarer deaktivert.