Home » Reiser » Reiser til Las Vegas nå, jeg!

Reiser til Las Vegas nå, jeg!

Hey, klokka er 05:00, og jeg er på vei mot Oslo S, og derfra bærer det til Gardermoen flyplass. Christiane og jeg skal fly litt av en melkerute for å komme oss til Las Vegas forresten, bare se her:

Avreise Gardermoen: kl 07:55 lokal tid
Ankomst London: kl 9:20 lokal tid. Her mellomlander  vi i ca en time.
Ankomst San Francisco: 13:15,  lokal tid. Her mellomlander vi i ca 3 timer.
Ankomst Las Vegas: 17:31, lokal tid. Las Vegas er 9 timer bak oss, så i Norge er altså klokka halv tre på natta, natt til mandag!

Jeg tror jeg kommer til å være ganske så sliten etter all den reisinga vi har foran oss, ja! Konferansen (APP Conferance) vi skal på, holdes på casinohotellet Bally’s som ligger midt på The Strip. Sånn her ser det ut:
lasvegas
Såeh, jada. Det er ganske surrealistisk at jeg skal hit?! Haha! Det har nok ikke helt gått opp for meg enda, men jeg tror det blir veldig moro, enda jeg som vanlig har litt reisenerver nå i forkant. Det blir spennende med alle foredragene jeg skal på, å treffe kjente fjes igjen, og ikke minst å oppleve byen (Downtown står på lista over ting jeg vil se på den fritida jeg får!)! Dessuten er jeg glad for å se at det foreløpige langtidsvarselet viser liiiiitt kjøligere temperaturer enn det har vært de siste ukene (i overkant av 45 grader!). Varmt blir det nok uansett, da! ;-)

Vaer

Bloggposter er laget klare, og vil bli publisert automatisk de neste kommende dagene. Jeg skal prøve å oppdatere Snapchat (MewkidBlogg), Instagram (Mewkid) og Facebook ganske jevnlig, men gratis WiFi er det visstnok ikke flust av, så vi får se. Ha en fin uke så lenge!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Wow, litt av et smørbrød med flyavganger- og ankomster! Blir sikkert verdt det når dere kommer frem, si! Gleder meg til å se snap’er og andre innlegg fra turen! Massemasse god tur :-D Du blei riktig så fresh på håret forresten, glemte helt å kommentere det på gata ;-)

Kommentarer deaktivert.