Home » Stas og moro » Reiser på jobbtur til Milano, jeg!

Reiser på jobbtur til Milano, jeg!


Bilde fra blogarkivet, april 2011

Tidlig i morgen vender jeg og Pinpointkollegaene mine, Mari og Christiane, snutene våre mot det store utland! De siste dagene mine har vært travle med jobbing både her og der, og i morgen tidligtidlig går altså turen til Milano i Italia. Der skal vi tre delta på årets A.P.T.P.I-konferanse, som kort fortalt er en piercing-/tatoveringskonferanse med diverse kurs. Turen er med andre ord en jobbreise, aller først og fremst, og jeg tror det kan bli både lærerikt og moro! Dataen blir igjen i gamlelandet, men kameraet får bli med på tur, og forhåpentligvis blir det fylt med fine bilder. Vi ankommer Norge igjen på mandag en eller annen gang, og med mindre jeg er helt utslått etter reisen blir det blogging igjen da :-) Ha en knallfin uke/helg så lenge, alle fininger!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Høres kjempespennende ut, og jeg gleder meg til å lese om det når du kommer hjem :) Ha en superfin tur!

 2. God tur! ;) Italia er et helt fantastisk land (som du helt sikkert vet) så du har mye å se frem til. Håper du får en super tur!

 3. Ooooh, herlig! Supergod tur til dere alle tre! Gleder meg til å se bilder og høre om turen når du er tilbake. Kos deg masse i mellomtiden!

 4. Kos deg i Milano! :)

  Jeg fikk glasspiralene mine fra pinpoint idag, og jeg ble så glad da jeg så hvordan de var pakket inn! Søteste blomsterpapiret brettet fint rundt spiralene, made my day :D

  1. Så flott! Hørte rykter om at du hadde benyttet deg av Mewkid-rabattkoden? Flott! Det er Christiane (som eier og driver Pinpoint) som har brettet smykkebeholderen, og Mari som plukket den ut til deg og sendte pakka :-) Flinkinger er de! Håper du er/blir fornøyd med dem!

 5. Kult! god tur!

  Btw, håret mitt har tørt og slitt. Har Lush noen produkter som kan hjelpe på dette? :))

  1. Takktakk! Trichomania og Godiva, sammen med Retread og H`Suan Wen Hua + Jasmin and Henna Fluff-Eaze har funka flott for mitt hår i alle fall :-D

 6. I’m from Milan… But i’ve read your post too late i guess.
  Hope you had a god tur!!!

 7. Så gøy, håper turen var artig, lærerik og ga masse inspirasjon :) Skal innom Pinpoint veldig snart, håper å se deg!

Kommentarer deaktivert.