Home » Reiser » Tilbakeblikk » Reisemimring

Reisemimring

IMG_4041 IMG_3566 IMG_3641 IMG_3698 IMG_4588 IMG_3587 IMG_3908 IMG_4228 PB120043 IMG_4271 IMG_4529 IMG_4613 PB221263 IMG_4618
I kveld mimrer jeg litt ekstra tilbake til bryllupsreisen vi hadde i november, hvor vi tilbrakte to herlige uker på en bitteliten øy i Thailand. Ro, fred, sand, turkist vann, varme, sol, maten, omgivelsene.. Veldig fint! Jeg er lysten på å reise igjen, og klarer nesten ikke vente til slutten av april, når vi igjen vender snuta ut i verden, med Paris som destinasjon. Hurra! Hvilken reise mimrer dere tilbake til, etter å ha tittet på bildene og lest dette innlegget?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Eg mimrar tilbake til Afrika-opphaldet eg hadde i februar, og aller mest tilbake til Zanzibar, der strendene var like kvite og havet like turkist som på bileta dine. :) Kjenner eg vert reiselysten att, men no får det bli ei god stund til neste gong. Skal kaaanskje til London i haust, og Danmark i jula, men får vel helst sjå kva eg får tid og råd til. :)

    1. Åh, det tror jeg på at du gjør! Tittet inn på bloggen din nå, og så litt bilder derifra. Det ser absolutt ikke feil ut! London er alltid nydelig, og Danmark har jeg kjempelyst til å få besøkt. Håper du får muligheten til begge deler!

  2. Åh, har så lyst til å reise til Thailand! Ser jo helt fantastisk ut. Men når man først skal sitte på fly så mange timer har man jo lyst til å være der nede en stund, og da blir det fort for dyrt, dessverre. :/ Men man kan drømme!

    1. Vet du, det er ikke så ille! Det er selve turen dit som koster. Du kan finne masse billige steder å bo der, og du kan jo alltids reise charter også! Mange muligheter, som ikke trenger å koste himla masse!

  3. Åh, så mange fine bilder! Jeg får sånn sommerlengt! <3
    Jeg mimrer tilbake til de tre månedene jeg hadde i Spania. Det var så deilig! Bading, sommer og sol hele tiden!

Kommentarer deaktivert.