Home » Hverdagsblogg » Recyclable and reusable paper

Recyclable and reusable paperMesteparten av lørdagen min skal jeg tilbringe på Lush, og idag har jeg kunnet kle meg i mine vanlige klær, framfor å følge kleskoden vår på svart/hvitt. Det er fordi vi idag har en konkurranse gående; alle ansatte kler seg ut som en av våre ferdige innpakkede gaver, og de som klarer å gjette hvilken av gavene vi skal forestille, er med på i trekningen av en av våre ferdige gavepakker :-) For min del passer det perfekt, fordi de ferdige gavepakkene våre har så masse forskjellige fine og fargerike gavepapir, og gaven jeg skal være har et papir som minner om kjolen jeg har på meg. Ikke dumt! Lørdagsjobbing er egentlig alltid kos, særlig nå i desember som så mange er ute etter julegaver. Å hjelpe til med å plukke ut de perfekte julegavene er alltid så spennende :-) Ha en fin lørdag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hehe, jeg så konurransen og fant ut hvilke gaver noen av de på Lush i Bergen var… Men må man vite hvem _alle_ var? Og hvor sender man inn svarene? (:

    1. Vet ikke åssen de gjorde det i Bergen, men hos oss var det sånn at du gjettet så mange du ville/klarte, og skrev ned navn, telefonnummer og e-postadresse på en lapp ved kassa :-)

  2. Du kler grønt så godt! Og må bare si at jeg virkelig digger bloggen din, har lest den lenge men er dårlig på å kommentere!! Titter innom hver dag, og hvis jeg har en dag som er litt mørk og trist, klikker jeg meg inn på bloggen din og blir i bedre humør med det samme. Man kan ikke bli noe annet enn glad av å se på de flotte bildene du tar av deg selv og andre og med flott tekst! Keep up the good work! :)

    1. Tusen takk for en veldig fin og trivelig kommentar!! :-D Veldigveldig hyggelig å høre at jeg gjør de grå dagene dine litt bedre med bloggen min. Takk!

Kommentarer deaktivert.