Home » Hverdagsblogg » Rakelbesøk på en mandag

Rakelbesøk på en mandag

Etter en dag med Pinpointjobbing, tok jeg t-banen hjem til fineste Rakel og hennes mann Tommy, pluss lille Smokeyhunden, hvor rykende varm hjemmelaget grønnsaksuppe ventet på meg. Timene fløy, og vi prata så mye fjas og hadde så mange latterkramper at smilemusklene mine er helt lemstre. Fantastisk bra kveld! Og tenk, Rakel har bursdag nå, 17. januar! Gratulerer så mye med dagen din! Her er massevis av bilder fra Rakel og Tommys lekre leilighet:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så utroooolig kul leilighet! Falt spesielt for mintskapet med cupcakes på og den feeeete krydderhylla med tidenes mest praktiske skuffer. Sånn vil jeg ha!

  2. Fine Rakel med fine hjemmet :D
    I morgen skal jeg ha lush ansiktsmaske, oh myyyy som det gledes!! Hilsen hun med staffen i butikken i dag, glad for at noen fortsatt tillater hund ;)

Kommentarer deaktivert.