Home » Risør » Puser og blomster

Puser og blomster

Puser og blomster, noen av de fineste tingene her i livet, spør du meg! Torsdag formiddag glimtet det til med litt sol her i Risør, og jeg benyttet anledningen til å ta en tur rundt på tomta med kameraet. Mye mer var i blomst nå enn da jeg sist var hjemme, og jeg frydet meg skikkelig over alt det vakre. Se selv!:
IMG_8641

IMG_8648

IMG_8649

Pusene fulgte, som alltid når vi menneskene er ute, spent med. Hei Totoro!:
IMG_8656

IMG_8700

IMG_8728

IMG_8769

Dexter var også med rundt, såklart. Han har overtatt rollen som eiendommens vokter etter at Kass døde. Det er både vemodig, rart og fint at han har blitt så voksen i væremåten nå som pappaen hans er borte, og at han patruljerer tomta flere ganger daglig, for å holde uvedkommende unna. Flink er han, den nydelige Bebipusen min (enda han ikke er en bebi mer, hehe!):
IMG_8799

Dette bildet måtte bare bli med. Totoro som lusker seg innpå Dexter, haha! Så søt han er!:
IMG_8805

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åhh, pusar og hundar burde nesten ha vore på blå resept. Er ingenting som er betre mot depresjon enn å kosa med masse mjuk pels og å høyre purring, eller å få eit kyss på nasen av ein pelskledd ven. <3 Trur eg sjølv hadde hatt det veldig mykje betre om eg hadde fått lov til å ha dyr her eg bur.

  1. Jeg er helt enig! Er det ikke noen mulighet for å besøke dyr der du bor? For eksempel et kattehus med puser som trenger kos, eller en nabo med hund, som kunne satt pris på hjelp til lufting?

   1. Det har eg ikkje sjekka opp i, faktisk, men eg trur nok at det nærmaste kattehuset er anten i Haugesund eller i Bergen, og det er både langt og dyrt å reise dit kvar gong eg får lyst på pusekos. Om der er nokon i nærleiken som vil ha hjelp med hundepass veit eg ikkje, men eg er ikkje spesielt glad i å ta kontakt med folk eg ikkje kjenner, så veit ikkje om eg tør det uansett. :P

    1. Skjønner! Vel, det er i alle fall en mulighet, hvis du får samlet mot til det. Det hadde helt sikkert vært veldig koselig!

 2. Katter og blomster er noe av det fineste jeg vet også :) Herlige og kjempefine bilder! :D Nydelig klarhet og lys i bildene dine :)

 3. Dette var bilder som varmer når regnspruten står utenfor vinduet :D Elsker fargene på blomstene, gleder meg å få kjøpt inn litt planter for å pynte opp leieligheten med :) Kos deg i finværet ! ;)

  1. Wæææ, regn! Håper dere får bra vær i marra (17. mai, som strengt tatt er “idag” i følge klokka). Nydelig med blomster i hus for å friske opp! Takk, ha en fin helg!

 4. Så fine bilder! Og helt nydelige katter, aldri hatt det selv pga allergi i familien, men det er noe jeg vil ha som “voksen” :)

 5. Katter og blomster!!! Enig. Best. Og at det er sommer nå??? Tenk på det! Fy fader jeg eksploderer nesten av hvor bra det er. Æææ!!!

 6. Elsker bildene dine, og spesielt av pusene :) Tanten min har samme type katt som Dexter er, så jeg gleder meg masse til å kose med han når jeg besøker henne om ca. en uke. Beste kattene :)

  1. Tusen takk for det! Det er så koselig med tilbakemelding på bildene mine! Kos deg masse med pusekos!

Kommentarer deaktivert.