Home » Mitt Oslo » Pølsetirsdag

Pølsetirsdag

Etter jobb igår, møtte Åsmund meg på Wurst, øl- og pølsebaren som ligger i Strøget passasjen (samme som Pinpoint!):
IMG_1144
Jeg var ganske så sliten etter en lang dag, og begge var vi megasultne!:
IMG_1150
Wurst har faktisk vegansk pølse, og jeg bestilte en slik en med toppingen myntechutney, rødløkskompott og potetsalat. Det er seriøst den beste pølseretten jeg har spist i hele mitt liv. OH MY! Selve pølsa var også kjempegod, og det hele gikk ned på høykant, med en del søl:
IMG_1158
Åsmund spiste en krydret pølse med chili con carne og revet cheddar på, samt potetsalat til. Han ble minst like fornøyd som jeg ble med maten, og skrøt av den flere ganger i løpet av kvelden, hihi!:
IMG_1161
En hyggelig minideit på en tirsdag, med supergod mat og herlig selskap. Vi kommer definitivt igjen!:
IMG_1131

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hvis jeg drar til Oslo og husker på det skal jeg definitivt prøve å få til og dra dit for å spise vegansk pølse. Jeg syns ikke vanlige pølser med kjøtt er spesielt gode, kanskje disse er noe for meg..?

    Vært fint å ha noe annet enn kun maiskolbe med smør å slenge på grillen i sommer når jeg tenker meg om. Har faktisk aldri spist slike soyapølser o.l. man kan kjøpe i butikken, er de noe gode i forhold til kjøttpølser aka min nemesis blant mat?

    1. Ja, do it! Si ifra hva du synes hvis du tester det ut, da! Jeg synes absolutt soyapølser er veldig godt; vi har det i blant til middag her hjemme, med lompe, ketsjup, sennep og løk. Veldig godt, og enkelt! Kan godt hende du hadde likt det bedre enn vanlige pølser. Du får komme med tilbakemelding!

  2. Heia! Jeg bare lurte på en liten ting. Jeg skal på en asiatisk matbutikk i morgen og lurte på om du hadde noe å anbefale som jeg ikke får kjøpt på en vanlig matbutikk? :)

Kommentarer deaktivert.