Home » Foto » Innkjøp og gaver » Polaroidalbum

Polaroidalbum

Rett før sommerferien gikk jeg til innkjøp av et fotoalbum beregnet på polaroidbilder! Dette morsomme fotoalbumet er mykt/polstret på utsiden, og har en fantastisk rosafarge:
IMG_8242
Inni albumet er det god plass til bilder (nærmere bestemt 66 polaroidbilder!), og det er enkelt å bla i. Tidligere har jeg bare hatt de polaroidbildene som ikke henger på veggen ved pulten, liggende i en bunke for seg, men nå har de altså fått sin helt egen plass. Hurra!

Jeg har allerede fylt det med en del bilder, og på første side er bildet av Åsmund og meg som vokalist Jonas Bjerre Mew knipset av oss på Skral Festival i sommer, og selfiet av Jonas Bjerre og meg. Såklart!:
IMG_8245
Albumet fant jeg på Aker Foto ved Stortorvet her i Oslo

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Fint album! Mine polaroidbilder ligger sammen med andre analoge bilder i en pose :P Skal skaffe en stor ramme (eller 3) som jeg kan putte alle i etterhvert (:

  2. Så koselig! Jeg må bli flinkere til å fremkalle bilder – har to fotoalbum nå, men vil ha flere! :D
    Hjemme i sommer kom vi over masse bilder som vi alle hadde “glemt”, såå koselig å sitte og se på, sende rundt, le litt av og smile! Mye hyggeligere det enn å sitte og stirre på skjermen ;-)

  3. Kjempekoselig å ha fotoalbum å bla i :-) jeg har et prosjekt gående der jeg framkaller de fleste bildene på harddisken min- de eldste er 10 år gamle! Det er så gøy å lage ett album for hvert år, men prosessen med å velge ut bilder, og ikke minst se på dem og mimre, tar ganske lang tid ;-)

Kommentarer deaktivert.