Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Pockethylla i valnøtt og hvitt

Pockethylla i valnøtt og hvitt

IMG_5991
For et par uker siden, blir det vel, kjøpte vi en ny Stringhylle da den var på redusert pris hos Designtorget, til å ha på veggen over pulten min, på kontoret. Tirsdag fikk Åsmund hengt den opp, og jeg har så smått flyttet inn noen saker i den. En salig blanding av pynt og praktiske ting har fått plass der, og jeg er veldig fornøyd allerede! Å benytte veggplassen er alltid kjekt. Hylla er i fargene valnøtt/hvit og i modellen Pocket. Fin, eller hva?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Veldig fint! Har en maxi/stor String hylle selv, men har lyst på en liten Pocket også… Hoho, syns det er så morro å flytte om på sakene og få det til å se pent ut :-)

  2. kjempefint! lurer på om du ofte gir vekk “knick nacks”/småting, sidan du (som meg) handlar inn litt her og litt der. då må det jo bli fullt ein gang og! Eg gir til fretex ca ein gang i året, men eg kjenner at det blir mykje ting i hyllene her altså.hehe!

    1. Tusen takk!! Nei, det gjør jeg ikke så ofte. Jeg tenker som så at jeg handler inn til huset vi skal ha om noen år; at leiligheten her mer er som en oppbevaringsplass fram til da, kind of, og da blir det ikke fullt!

  3. Åh, du har det så fint hjemme hos deg selv. Jeg elsker hvordan klærene dine og interiøret hjemme hos deg matcher så fint.

Kommentarer deaktivert.