Home » Innkjøp og gaver » PlusMinus LP

PlusMinus LP

IMG_7904
Endelig har jeg gått til anskaffelse av +- LP’en fra Mew! Selv om vi hører på musikk på popanlegget i stua uhyre sjeldent, er det veldig fint å ha den til den dagen vi får vårt eget hus, og kan spille musikk sånn ca som det passer oss, uten å ta hensyn til naboer over, under og vegg-i-vegg. Det er virkelig noe eget ved LP’er, altså..! Dessuten er Mew-LP’ene veldig dekorative, og passer perfekt inn på kontorpulten i stua!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, det er herlig når man kjøper en by CD/LP fra band man liker så godt. LP er superkoselig! Skulle gjerne hatt platespiller, men har ikke skaffet meg det enda. Har du tenkt deg på Mew-konsert på sentrum scene i oktober? :)

    1. Ja, helt enig! Vi låner en av min onkel, men den dagen vi flytter tilbake til Risør, må vi nok kjøpe oss vår egen. Hoho, gjett om jeg skal! Skal du??

      1. Ja, det skal jeg faktisk! Kjøpte billett tidligere i dag. Jeg har noen venninner som hadde så lyst til å dra, så jeg ble med etter litt press. Jeg har faktisk aldri hørt på Mew, men jeg skal høre på dem fremover! Kanskje jeg finner ut at jeg liker dem kjempegodt? Har du noen anbefalinger i forhold til hva en burde begynne å høre på?

        1. Oooh! Så gøy! Tja, det “tryggeste” er vel kanskje å høre på de mest populære låtene først? Som Comforting Sounds, Am I Wry? No, Special, The Zookeeper’s Boy, Beach, Silas The Magic Car, Hawaii, Satellites og The Night Believer. KOS DEG! <3

Kommentarer deaktivert.