Home » Innkjøp og gaver » Plus minus Mew

Plus minus Mew

IMG_2241
Yes, yes, yes! På lørdag dumpet en pakke ned i postkassa, og i den lå det nye Mew-albumet +-! Eller rettere sagt “Deluxe Double CD Book”; cd’en +-, en bok med tekstene til låtene på albumet og en DVD med liveopptak fra konserten deres i København i høst (ca den samme setlist’en som var på konserten jeg så med dem her i Oslo i november, hurra!). Jeg har enda ikke sett dvd’en, men sparer den til en grå dag hvor jeg trenger et ekstra løft. Det blir så bra! Nå får jeg bare ønske meg LP’en, for det “må jeg jo ha”…!?
IMG_2252

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Oh, den ser fin ut! :D Gratulererer, hihi :) Og jeg er helt enig, LP “må” man jo bare ha ;) Jeg kjøpte en Pearl Jam-LP til kjæresten til jul, uten at vi hadde en spiller.. to uker ette jul var spiller i hus også :D

Kommentarer deaktivert.