Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Plantoteket

Plantoteket

Åh, igår hadde jeg en skikkelig dårlig dag på jobb, men rett etter lunsj fikk jeg en telefon fra Mari, og hun fortalte meg noe som lyste opp dagen skikkelig. Nemlig at jeg etter jobb kunne ta turen til Pløens gate og stikke innom Plantasjens pop up store Plantoteket, hvor de delte ut gratis grønne planter! Hurra, så kult! Enda jeg er med i Plantasjens kundeklubb hadde jeg ikke fått med meg arrangementet med pop up store, så jeg ble mildt sagt glad og fornøyd da jeg kunne smette innom det lille lokalet, fylt med grønne vekster fra gulv til tak, og plukke meg et eksemplar med hjem:
IMG_1477
Valget falt på en trendy monstera (som skulle være fin mot vinterdepresjon), for en sånn en har jeg ønsket meg lenge, etter å ha sett den sånn ca på alle interiørblogger/Instagramkontoer/i alle interiørblader:
IMG_1493
Den var akkurat passe stor, og kanskje planter jeg den over i en større krukke til våren? De kan visst bli ganske så store, nemlig!:
IMG_1491
Åsmund var med meg på plantejakten, og idet vi fikk vårt nye familiemedlem pakket i inn idet vi skulle gå, fikk vi hver vår rabattkupong hos plantasjen! Det er jo ganske så genialt, for vi har jo en Plantasjen et steinkast unna blokka vår. Yay!:
IMG_1496

Plantoteket pop up store var kun onsdag og torsdag, men rabattkupongen “Grønn resept” kan bestilles på nett! Nederst på denne siden kan den skaffes, og du vil da kunne få 50% rabatt på en grønn inneplante (gjelder fra 20/9 til 20/10). Grønne planter i hjemmet er både vakkert, og nyttig for klima og humør. Noen flere av dere som var innom Plantoteket pop up store? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åååååååå, jeg vil også ha gratis plante :(( OG JEG SOM VAR I OSLO I GÅR!!!!! Jaja, 50% er fint det også! Takk for tips!

    1. JA! Åh, jeg ble så glad da Mari tipset om det! Jeg hadde ikke fått det med meg, selv om jeg er med i kundeklubben, så jeg tror det er flere som har gått glipp av det, dessverre :-( Meeeen, 50% er kjekt det også! Bare hyggelig!

Kommentarer deaktivert.